חדש בישראל: אתר יאמי – מביא את האוכל של הבשלנים הביתיים, אליך הביתה
חדש בישראל: אתר יאמי – מביא את האוכל של הבשלנים הביתיים, אליך הביתה.

אין ספק ש"מאסטר שף" שינה את הדרך שבה אנחנו חווים בישול – ההכרות עם הבשלנים המוכשרים, האופן שבו האוכל של סבתא, תרבות מקומית, חומרי גלם , מסורת ורגש יוצרים שפות קולינריות מורכבות, כובש את הלבבות ומייצר רייטינג של חצי מדינה.
אבל היה דבר אחד שחסר עד כה – היכולת לטעום, בעצמך, את מגוון הבישולים שמוצגים בטלוויזיה. אתר חדש שהושק לאחרונה – "יאמי – אוכל ביתי עד הבית", מאפשר למזמינים להביא את החוויה אל תוך הבית של כל אחד. אתר "יאמי" מאגד בתוכו בשלנים שמציעים עושר קולינרי רחב, שמבושל במטבחם הפרטי עם קבלת ההזמנה ונשלח טרי אליכם עד הבית.
כל הבשלנים נבחרו בקפידה ולאחר שהמנות שלהם עברו בהצלחה רבה מבחני טעימה, התפריט שלהם מוצג לבחירתכם באתר. אתר פשוט וידידותי , ומאפשר קנייה של אוכל ביתי ממגוון סוגים – אוכל בריא, אוכל צמחוני וטבעוני, אוכל הודי, אסיאתי, אירופאי , מרוקאי או עיראקי, אוכל שאהוב על ילדים, וגם קינוחים, עוגות ועוגיות ביתיות. כל המגוון יגיע אליכם הביתה בלחיצת כפתור וישים אתכם במקום של מיכל אנסקי וחיים כהן.
חן לב-עמי, מקימת האתר, הצליחה לאגד באתר יאמי מבשלים מעדות שונות ומסגנונות שונים, ובכך היא מצליחה למעשה לתת מענה לכל הטעמים. אתר יאמי מאפשר להזמין אוכל מבשלנים ביתיים מאזור המרכז והשרון ובקרוב צפוי להתרחב לאזורים נוספים בארץ. וניתן להזמין גם בטלפון.. "יאמי" אחראי על שירות קפדני, עמידה בלוחות זמנים ומתן פתרונות מדויקים לצרכי הלקוחות.
אחד היתרונות הגדולים בהזמנת אוכל מאתר יאמי, הוא העובדה שמדובר באוכל ביתי שמבושל בכמויות קטנות, וממש כמו בבית.
קצת על המבשלים של אתר יאמי
ניסים כהן – מטבח סורי-לבנוני. מאכלים אותנטיים וצבעוניים עם תיבול מקורי.. כשהתחיל לבשל ב"יאמי", הגשים רעיון שישב אצלו בלב- לבשל עבור אנשים שיוכלו ליהנות מהאהבה שלו לאוכל.
אלון כהן – עבד במסעדות נחשבות בחו"ל והתמחה במטבח הצרפתי, האיטלקי והאסיאתי. מציע מבחר מנות גורמה מהמטבח האירופאי.
עדי באומל-דרורי – מתחמה באוכל בריא, מאפים, עוגיות, עוגות בחושות ועוד. משתמש בחומרי גלם איכותיים – קמח מלא, סוכר קנים וכד'. מציעה מנות מיוחדות עם טוויסט בריאותי.
לימור פפר – בוגרת לימודי תזונה טבעית, יוגיסטית ותיקה, מבשלת אוכל בריא על פי הגישה האיור-וודית ששואפת לאיזון בין אנרגיות החיים שקיימות בתוכנו בדגש על תזונה שמבוססת על מזון איכותי, מגוון טעמים והשפעה טובה על העיכול.
דינה ניזרי – אוכל עיראקי אותנטי. מבשלת ל פי מתכונים שלמדה מאמא, ומציעה מנות שהיא פיתחה בעצמה. אוכל משפחות קלאסי, ומנות מיוחדות לילדים
סימה חורי – מאמא אמיתית! מנות ביתיות טעימות, עם נגיעות טריפוליטאיות, אוכל שילדים אוהבים. העוגות והעוגיות של סימה – אליפות!
שירלי קורן –למדה בישול צמחוני בתאילנד, בישול גורמה בקורדון בלו בלונדון, ביקרה במטבחים בסין, יפן, נפאל הודו ובארצות נוספות. מציעה מבחר מנות מהמטבח האירופאי.
צ'נצ'ל בנגה – נולד בהודו, ומנהל ביחד עם אשתו פרויקט ייחודי "הבית הפתוח לתרבות הודו", במסגרתו הם מזמינים לביתם הפרטי אורחים לערב הודי שכולל ארוחת תאלי מסורתית ופעילות תרבותית ברוח הודו. התפריט כולל מבחר עשיר של מנות מהמטבח ההודי.
קרן ארגמן – במשך 7 שנים בישלה בגן ילדים שניהלה ובמקביל העבירה חוגי בישול מיוחדים, בהם הצליחה להוכיח שילדים דווקא כן אוכלים הכל, רק צריך לדעת איך לבשל להם. מציעה תפריט עשיר של אוכל ביתי.
ניר דינור – איש הייטק לשעבר, שעבד מספר שנים כסו שף וכשף במסעדות אסיאתיות, והפך את התחביב למקצוע. לצד הבישול, עובד ניר כמורה לפסיכומטרי . מציע מבחר מנות מהמטבח האסיאתי.
גבריאל פליישמן – מלבד התמחותו במטבח בריא, מטפל באיורוודה (רפואה הודית עתיקה), מנחה סדנאות בישול בריא, רוקח מוצרי קוסמטיקה מצמחי מרפא ומעצב גרפי. משתמש בחומרי גלם טריים והבישול שלו מושפע מהמטבח ההודי והים תיכוני. משלב בבישול עקרונות מהרפואה האיורוודית כמו לדוגמא תבלינים שהופכים את המזון קל לעיכול. מציע תפריט צמחוני עשיר.
לינדה כבודי – מבשלת אוכל סורי- לבנוני אותנטי. הלבביות ושמחת החיים של לינדה נכנסת ללב ומורגשת בכל טעימה מהמנות שלה.