• 19 בינואר 2021 מתכון – טרטר בר ים בשמן זית עם סלט
  • 13 בינואר 2021 חדש על המדף
  • 10 בינואר 2021 מורה נבוכים להגדרה ברשות המיסים – גזור ושמור
  • 4 בינואר 2021 מאחורי הגלימה
  • 31 בדצמבר 2020 חדש על המדף
  • 30 בדצמבר 2020 כמה מתכונים מאיטריות כוסמין
  • 29 בדצמבר 2020 ספר חדש – לעשות נפלאות עם קוסמטיקה מן הטבע
  • 28 בדצמבר 2020 לחיי השנה החדשה
  • 28 בדצמבר 2020 מתכון – פיצה מרגריטה
  • 28 בדצמבר 2020 מתכון – מאפה סורי עם בשר טחון, טחינה ועוד…
  • 24 בדצמבר 2020 מתכון – קסדייה עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת
  • 22 בדצמבר 2020 מתכון מושלם לעוגת תפוחים
  • 21 בדצמבר 2020 מפסיקים לחפש ת'מוצץ
  • 20 בדצמבר 2020 הכירו – Safe Dreams מזרן בטיחותי לתינוקות. מילה של "אמא נגה"
  • 17 בדצמבר 2020 ד"ר אירנה שנדשטיין עושה קסמים ללא סכין – מילה של "אמא נגה"
  • 14 בדצמבר 2020 מתנות לילדים, מה קונים? איפה? ב WE TOYS
  • 13 בדצמבר 2020 SR COSMETICS משיקה סדרה חדשה EVERCURE מילה של "אמא נגה"
  • 9 בדצמבר 2020 תרומת ביצית מחו"ל – 10 טיפים שחובה לדעת
  • 6 בדצמבר 2020 מתכון – ממרח אפונה ירוקה וטחינה
  • 6 בדצמבר 2020 מתכון – לביבות זוקיני
צרו איתנו קשר
  • Facebook
  • YouTube
אמא נגה
  • אוכלים
    • בחוץ
    • בחוץ עם ילדים
    • מבשלים לבד
    • אורגני
    • ללא גלוטן
  • נראים טוב
    • אמא לובשת
    • אבא לובש
    • אמא מטופחת
    • אבא מטופח
    • אקססוריז
    • סטיילינג
    • ילדים לובשים
    • ילדים מטופחים
  • עושים חיים
    • בסרט
    • בתיאטרון
    • מופעים
    • בטיולים
    • ספא
    • תערוכות
    • אירועי ספורט
    • ילדים בסרט
    • ילדים בתיאטרון
    • ילדים במופעים
  • קונים
    • חדש
    • במבצע
    • גאג'טים
    • לאירועים מיוחדים
    • מוסיקה
    • מזון ומשקאות
    • משחקים
    • צעצועים
    • איכות חיים בתנועה
  • מעצבים
    • אומנות
    • לבד
    • לבית
  • בריאים
    • עושים ספורט
    • הריון ולידה
    • רפואה משלימה
    • תרופות סבתא
  • נהנים בבית
    • ילדים רואים טלוויזיה
    • ילדים קוראים
    • ילדים יוצרים
    • לומדים
      • חוגים
      • חוגים לילדים
  • בלוגים
    • הכל יחסי…ם!
    • סיפורים שסיפרתי ל"אמא נגה"
    • הבלוג של שרית
    • זהבי ברגוע
    • מה אני מבינה בחינוך
  • אוכלים
    • בחוץ
    • בחוץ עם ילדים
    • מבשלים לבד
    • אורגני
    • ללא גלוטן
  • נראים טוב
    • אמא לובשת
    • אבא לובש
    • אמא מטופחת
    • אבא מטופח
    • אקססוריז
    • סטיילינג
    • ילדים לובשים
    • ילדים מטופחים
  • עושים חיים
    • בסרט
    • בתיאטרון
    • מופעים
    • בטיולים
    • ספא
    • תערוכות
    • אירועי ספורט
    • ילדים בסרט
    • ילדים בתיאטרון
    • ילדים במופעים
  • קונים
    • חדש
    • במבצע
    • גאג'טים
    • לאירועים מיוחדים
    • מוסיקה
    • מזון ומשקאות
    • משחקים
    • צעצועים
    • איכות חיים בתנועה
  • מעצבים
    • אומנות
    • לבד
    • לבית
  • בריאים
    • עושים ספורט
    • הריון ולידה
    • רפואה משלימה
    • תרופות סבתא
  • נהנים בבית
    • ילדים רואים טלוויזיה
    • ילדים קוראים
    • ילדים יוצרים
    • לומדים
      • חוגים
      • חוגים לילדים
  • בלוגים
    • הכל יחסי…ם!
    • סיפורים שסיפרתי ל"אמא נגה"
    • הבלוג של שרית
    • זהבי ברגוע
    • מה אני מבינה בחינוך
אמא נגה
  • אוכלים
    • בחוץ
    • בחוץ עם ילדים
    • מבשלים לבד
    • אורגני
    • ללא גלוטן
  • נראים טוב
    • אמא לובשת
    • אבא לובש
    • אמא מטופחת
    • אבא מטופח
    • אקססוריז
    • סטיילינג
    • ילדים לובשים
    • ילדים מטופחים
  • עושים חיים
    • בסרט
    • בתיאטרון
    • מופעים
    • בטיולים
    • ספא
    • תערוכות
    • אירועי ספורט
    • ילדים בסרט
    • ילדים בתיאטרון
    • ילדים במופעים
  • קונים
    • חדש
    • במבצע
    • גאג'טים
    • לאירועים מיוחדים
    • מוסיקה
    • מזון ומשקאות
    • משחקים
    • צעצועים
    • איכות חיים בתנועה
  • מעצבים
    • אומנות
    • לבד
    • לבית
  • בריאים
    • עושים ספורט
    • הריון ולידה
    • רפואה משלימה
    • תרופות סבתא
  • נהנים בבית
    • ילדים רואים טלוויזיה
    • ילדים קוראים
    • ילדים יוצרים
    • לומדים
      • חוגים
      • חוגים לילדים
  • בלוגים
    • הכל יחסי…ם!
    • סיפורים שסיפרתי ל"אמא נגה"
    • הבלוג של שרית
    • זהבי ברגוע
    • מה אני מבינה בחינוך
  • אוכלים
    • בחוץ
    • בחוץ עם ילדים
    • מבשלים לבד
    • אורגני
    • ללא גלוטן
  • נראים טוב
    • אמא לובשת
    • אבא לובש
    • אמא מטופחת
    • אבא מטופח
    • אקססוריז
    • סטיילינג
    • ילדים לובשים
    • ילדים מטופחים
  • עושים חיים
    • בסרט
    • בתיאטרון
    • מופעים
    • בטיולים
    • ספא
    • תערוכות
    • אירועי ספורט
    • ילדים בסרט
    • ילדים בתיאטרון
    • ילדים במופעים
  • קונים
    • חדש
    • במבצע
    • גאג'טים
    • לאירועים מיוחדים
    • מוסיקה
    • מזון ומשקאות
    • משחקים
    • צעצועים
    • איכות חיים בתנועה
  • מעצבים
    • אומנות
    • לבד
    • לבית
  • בריאים
    • עושים ספורט
    • הריון ולידה
    • רפואה משלימה
    • תרופות סבתא
  • נהנים בבית
    • ילדים רואים טלוויזיה
    • ילדים קוראים
    • ילדים יוצרים
    • לומדים
      • חוגים
      • חוגים לילדים
  • בלוגים
    • הכל יחסי…ם!
    • סיפורים שסיפרתי ל"אמא נגה"
    • הבלוג של שרית
    • זהבי ברגוע
    • מה אני מבינה בחינוך
ראשי » הורים » מתכון הומאז' לסושי עונתי ורביולי שורש סלרי

מתכון הומאז' לסושי עונתי ורביולי שורש סלרי

נגה רוזנברג 27 בפברואר 2018 18:12 אין תגובות

רשת לגעת באוכל חוגגת את חודש הקולינריה הצרפתית ומזמינה את השף Guillaume Iskander ממסעדת Le Garance, פריס (1 כוכב מישלן) שידגים לנו 2 מתכונים שלו.

פתיחת חגיגות הקולינריה הצרפתית ברשת לגעת באוכל שף גיום איסקנדר משתמש במוצרי טפאל (צלם יוני רייף)
פתיחת חגיגות הקולינריה הצרפתית ברשת לגעת באוכל שף גיום איסקנדר
משתמש במוצרי טפאל (צלם יוני רייף)

שף Guillaume Iskandar התארח בסניף לגעת באוכל בקניון עופר ברחובות והדגים הכנת מנות מהמטבח הצרפתי בכלי הקולקציות החדשות של מיטב מותגי הבישול, המטבח והאירוח הצרפתי ובהם:  TEFAL, PYREX, LUMINARC. המסר שלו לישראל: "כבדו את חומרי הגלם המקומיים והעדיפו אותם כמה שיותר טריים, הישר משדות הגידול"

חשוב לציין ששף איסקנדר השתמש בכלי הבישול והמטבח  של TEFAL והקפיד להשתמש בחומרי גלם המאפיינים את האיזור שלנו. (לא רק אומר, אלא גם מבצע בפועל).

הומאז' לסושי עונתי 

רוטב ויניגרט הדרים

  • ליטר מיץ תפוז או קלמנטינה טרי
  • 100 מיליליטר מיץ לימון
  • 200 גרם סוכר לבן או דבש או סילאן
  • 200 מיליליטר שמן זית כתית מעולה
  • 1 סנטימטר של ג'ינג'ר טרי
  • 1/4 כפית צ'ילי
  • 1/4 כוס עלי נענע טרייה

הכנה :מרתיחים בסיר קטן את כל החומרים ומבשלים כ – 15 דקות, מסננים ומקררים.

פתיחת חגיגות הקולינריה הצרפתית ברשת לגעת באוכל שף גיום איסקנדר משתמש בסיר לחץ של טפאל (צלם יוני רייף)
פתיחת חגיגות הקולינריה הצרפתית ברשת לגעת באוכל שף גיום איסקנדר
משתמש בסיר לחץ של טפאל (צלם יוני רייף)

לפני השימוש מערבלים עם בלנדר מוט ויוצרים אמולסיה.

  • רוטב זה מצוין לתיבול בשר צלוי דגים וגם לסלט ירוק.

סושי

  • דג בורי ים טרי
  • כרישה
  • 2 ענפים של מרווה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ים

הכנה : בסיר לחץ מבשלים את כל החומרים 11 דקות אחרי הרתיחה.

בכל מטבח צרפתי יש סיר לחץ וכך גם שף איסקנדר הציג אופן אידוי כרישה בסיר הלחץ החדש  TEFAL CLIPSO MINUTE , בעל מנגנוני שחרור הלחץ שאפשרו בישול ואידוי מהיר מתמיד.

להגשה

  • פרוסות צנונית דקיקות
  • עלי כוסברה
  • גרדת תפוז
  • מלח גס

הכנת הסושי

הומאז' לסושי של השף גיום איסקנדר (צילום: שונית וייס)
הומאז' לסושי של השף גיום איסקנדר (צילום: שונית וייס)

מפלטים את הדג ומורידים את העור

פורסים את הדג לפרוסות אלכסוניות דקות בחיתוך סשימי .

מוציאים את הכרשה וסוחטים ממנה מעט את הנוזלים ומנגבים.

חותכים את הכרשה בזהירות לחתיכות עגולות ברוחב שני סנטימטר .

סביב כל חתיכה מלפפים פיסת דג.

מסדרים בצלחת יפה את הכרשה העטופה, לצד הכרשה מסדרים חתיכות דקיקות של צנונית טרייה וכוסברה .

מגרדים מעל קליפת תפוז ומוזגים מרוטב ויניגרט ההדרים הקר.

זורים מעט מלח.

רביולי שורש סלרי חורפי 

 שף גיום איסקנדר מדגים הכנת מנות מהמטבח הצרפתי במוצרי טפאל (צלם יוני רייף)
שף גיום איסקנדר מדגים הכנת מנות מהמטבח הצרפתי במוצרי טפאל (צלם יוני רייף)
  • שורש סלרי פרוס דק במנדולינה

מילוי

  • בצל קצוץ דק
  • גבעולי סלרי קצוצים דק
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • תמרים מגולענים
  • מיץ לימון
  • כפית לימון כבוש
  • עלי כוסברה
  • מעט מלח

להגשה

  • 1/2 כוס עדשים שחורות
  • 1/2 בצל לבן
  • 2 ענפים של מרווה
  • 2 כפות שמן זית
 שף גיום איסקנדר מדגים הכנת מנות מהמטבח הצרפתי במוצרי טפאל (צלם שונית וייס)
שף גיום איסקנדר מדגים הכנת מנות מהמטבח הצרפתי במוצרי טפאל (צלם שונית וייס)

הכנה

מילוי –  בסיר קטן מטגנים לאט את כל הירקות עד שהופך לריבה .

קוצצים 3 תמרים  ומוסיפים לתערובת הירקות שהתבשלה .

מוסיפים את מיץ הלימון , מחית הלימון הכבוש ועלי הכוסברה ומערבבים .

טועמים ומתקנים תיבול

עדשים – בסיר קטן מבשלים עדשים שחורות עם עלי מרווה וחצי בצל לריכוך.

הסלרי – בפרוסות שורש הסלרי  עושים חתך דק כדי לאפשר את הקיפול . מאדים את הפרוסות לאחר המלחה קלה בסיר אידוי כששמנו על המסננת מעט שמן זית. זמן האידוי כ 3 דקות.

את המילוי שמים בשקית זילוף .מפרוסות הסלרי המאודות מקפלים ויוצרים קונוס אותו ממלאים במחית הבצל והתמרים.

על צלחת מסדרים עדשים שחורות ומעל את הרביולי.

חגיגות הקולינריה הצרפתית יתקיימו בסניפי לגעת באוכל ברחבי הארץ לאורך כל חודש פברואר במסגרתו יוצעו ללקוחות מבצעים אטרקטיביים של עד 50% הנחה על מותגי הבישול והאירוח הצרפתיים: .Tefal, Pyrex, Luminarc.

 

 

Luminarc Pyrex Tefal לגעת באוכל מתכון סושי סיר לחץ רביולי שף גיום איסקנדר

נגה רוזנברג |להציג את כל הפוסטים של נגה רוזנברג


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אמא נוגה מחלקת מתנות
יומן פעילות
חנות
בלוגים
צרו איתי קשר

שם מלא

אימייל

טלפון

ניווט מהיר
  • אמא נגה
  • אודותנו
  • צור קשר
  • החנות של אמא נגה
  • פעילות השבוע בפייסבוק
  • אבא ממאדים
עקבו אחריי גם בפייסבוק
https://www.facebook.com/אמא-נגה-מגזין-אינטרנטי-בנושאי-ילדים-והורים-בכל-התחומים-170698076322449
שקוף.מדיה בניה וקידום אתרי חדשות ומגזינים
כל הזכויות על התוכן באתר זה שמורות לאמא נגה 2016
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס