כולנו בבית, מה עושים? מבשלים! קבלו הצעה להכנת עוגיות טחינה עם שקדים מועשרות בחלבון, שאפשר להכין עם הילדים.
עוגיות טחינה ושקדים
18 עוגיות
רכיבים:
150 גרם טחינה גולמית (אני מעדיפה של אחוה)
80 מ”ל סירופ מייפל
120 גרם קמח שקדים
½ כפית אבקת אפיה
4 כפות שומשום
1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקת החלבון ואבקת הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים עד שמתקבל בצק.
מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.
מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך ומגלגלים בזירעוני השומשום לציפוי.
מניחים את הכדורים על תבנית האפיה ומשטחים קלות.
אופים 10-12 דקות, עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה.
מצננים על רשת.
ערכים תזונתיים ליחידה אחת:
קק”ל 125
חלבון 3.9 גר’
פחמימה 6.8 גר’
שומן 9.3 גר’
המתכון באדיבות הרבלייף
תגובות אחרונות
- אנה על הנהג של מדלן -סרט צרפתי חדש
- דנית שפשא על אביבית בר זוהר משיקה את Royal Glow
- אווה על מופע מחול “מאנא – כלי של אור”
- Sofi על הכירו את ALOKINO – מרכז לטיפולי אסתטיקה
- שולי על הכירו – אופטרה לונדון