אין לכם חשק לבשל? צודקים! לכן, הבאנו לפניכם מתכון של פטוצ’יני עם רוטב שמנת – פסטו וגבינה, בקלי קלות וכמובן טעים מאד 🙂 מתאים לכל יום כארוחת צהריים או ערב ויככב נפלא גם בארוחת שבועות.
חומרים:
500 גרם פטוצ’יני
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של “נפטון”
אופן ההכנה:
- מכינים את הפטוצ’יני לפי ההוראות ושומרים חם
- ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמנת ומחצית ממיכל הפסטו, ומערבבים. מוסיפים גם את הגבינה, ומערבבים
- שמים את הפטוצ’יני בקערת הגשה ומוסיפים את הרוטב. מגישים מיד
** (מי שאוהב טעם מודגש יותר של פסטו, מוזמן להוסיף עוד פסטו לרוטב)