אם יש מאכל שהבן שלי אוהב זה פיצה! ביום ההולדת שלו שחל בשבוע שעבר נסענו לנו לרכישות של צעצועים
ובדרך עברנו באלנבי 28 בתל אביב – ממש על גבול בן יהודה להתרשם מהפיצה האוטומטית!
בן עמד ליד המכונה ובעצמו הבין מה הוא צריך לעשות!
בזמן הקצר שחיכינו לפיצה הסביר לנו עמית מוטעי אחד משני השותפים שהביאו לארץ את המכשיר מאיטליה, שהוא והשותף שלו עברו אין ספור מתכונים וניסיונות עד שהגיעו לפיצה המסוימת שמכינים לפני חצי הקפאה מבצק בעבודת יד, רוטב עגבניות סודי המיובא מאיטליה ו-100 אחוז גבינת מוצרלה שבאמצעות התנור המיוחד מתחממת בדיוק במידה הנכונה ואז מוכנסת לקרטון מיוחד שבצידו האחד הוא מצופה בנייר כסף לשמירה על חום הפיצה שתצא בעוד רגע מהפתח המיוחד.
בן (7) התלהב מאוד והגיע לשלב מבחן הטעם הגדול- וכזכור הילד חובב מושבע של המוצר
אז אם לשפוט עוד לפני המילים ברמת התוצאה – פיצה יותר גדולה מפיצה אישית רגילה והילד זלל והשאיר רק משולש אחד לאח"כ- שזה במושגים שלי כאמא לילד שלא אוכל כמעט ה- מחמאה הכי גדולה שהוא יכל לתת!
המחמאה השנייה הייתה כשלפני כמה ימים עברנו במקום והוא אמר לי שהוא רוצה עוד פיצה.
והמחמאה השלישית היא שכשהוא סיפר בבית לאחיו בן ה-16 שגם הוא מחבב עד מאוד את הפיצה שהפיצה טעימה רצח!
ברמת המחיר – 25 שקלים לא סיפור גדול אבל הדבר היחיד מבחינתי שקצת מעיב על החוויה הוא שהמתקן מ
מוקם כיום רק בנקודה אחת ועוד לא מספיק מפוזר כך שניתן לעבור לידו בשכונה ופשוט לרכוש פיצה.