אואזיס מתחדשת בלב תל אביב

מסעדת אואזיס של השפית רימה אולברה, מהשפיות הבולטות והיצירתיות בישראל, נפתחה לאחרונה במיקום חדש ורחב ידיים ברחוב מונטיפיורי 17 בתל אביב.

רימה אולברה
רימה אולברה
המסעדה החדשה מכילה כ-75 מקומות ישיבה, חצי בפנים וחצי במרפסת החיצונית, עם חצר אינטימית ורחבת ידיים ובה עץ זית גדול וגינת פרחים ייחודית המכסה את אחד מקירות המקום. המטבח של רימה אולברה מבוסס על 30 שנות ניסיון במיטב המסעדות בקליפורניה ובעולם. זהו מטבח העובד רק עם חומרי גלם טריים ועונתיים ומייצר תפריט דינאמי המשתנה על בסיס יום יומי, תוך שימוש בחומרי גלם ייחודים ויוצאי דופן – חלקם מיובאים במיוחד מחוץ לארץ כאשר כל מרכיב משמש אך ורק כשהוא בעונה וזמין. רימה נוהגת להחליף ולשנות את התפריט על בסיס יומי כך שכל יום הוא עונה בפני עצמה, בה ניתן למצוא סטייקים מופלאים, פטריות יער מיוחדות, דגה טרייה ועוד, במנות מגוונות שעשויות להיות בתפריט לערב אחד בלבד.
אואזיס וייאטנם
אואזיס וייאטנם
תפריט המסעדה הדינאמי מציע מגוון מנות חדשות ומפתיעות ומשמר מספר מנות בודדות מהתפריט הישן והאהוב דוגמת “סלט זוקיני נא אלה רומא”, “וייאטנם” ו”פורצ’יני מזויפות”. בין המנות הראשונות ניתן ליהנות מסשימי דג טרי, קרפצ’יו אוקטופוס, פרוסות נתח קצבים בלהבות, גרבלקס סלמון בכבישה עדינה ועוד. בין המנות העיקריות המתחלפות ניתן למצוא את “איסטנבול” (מולים טריים ודג ים בציר עדין וקרמי של שומר וזעפרן איראני עם תפוחי אדמה פריכים ושמן זית תפוז), “פריז” (חזה ברווז טרי על הגריל עם פרנץ’ טוסט פלפל שחור, אפרסמון צלוי וריבת סיגליות מפון דה לופ, צרפת), “סרדיניה” (קונפי מוסר ים ולימון, זיתים ירוקים מטוגנים ממולאים בגבינת עיזים, עשבי תיבול, רוטב הרומסקו המפורסם של רימה ועגבניות שרי צלויות), “מקסיקו סיטי” (טאקו חזיר צלוי ברוטב אצ’יוטה עם טורטיות בעבודת יד, סלט של אורגנו קלוי וכרוב ירוק) ו”סלסה סרג’יו” (חלפניו מוחמצים, שמנת חמוצה וליים טרי). המסעדה ממשיכה להיות Vegan Friendly עם חמש מנות צמחוניות מדי יום. כמו כן, ניתן לצמחן ולטבען את רוב מנות המסעדה.
אואזיס טוקיו
אואזיס טוקיו
בימי ראשון מקיימת המסעדה ‘ערב תעשייה’ מיוחד לתעשיית הקולינריה והתקשורת (טבחים, מלצרים, מארחים, עיתונאים וכו’) בהם ניתן ליהנות בנוסף ממנות דג טריות וייחודיות לצד מחירי אלכוהול אטרקטיביים במיוחד הכוללים מבצע של 2 משקאות במחיר של משקה אחד שכוללים יין לבן מבית אורבייטו, וודקה ובירות בין השעות 21:00 – 23:30. “אני רוצה שהסועדים יחוו כשהם אוכלים את האוכל שלי את אותה התשוקה לחיים כמו שאני חווה כשאני יוצרת אותו”. Rima Olvera אואזיס החדשה. מונטיפיורי 17, תל אביב. 03-6206022. א’-ה’ – 18:00 עד אחרון הסועדים. וביום שישי, בראנץ 11:00-16:00 ובערב 19:00 – 24:00. המסעדה סגורה בשבת.

כתיבת תגובה