אפרופו יש רעשים קריספיים חדשים באסם

סדרת קריספי של אסם מצרפת לשורותיה שני טעמים חדשים במיוחד לשבועות: קריספי זיתים וקריספי פסטו. ואפרופו משיקה שני טעמים חדשים ספרדי בטעם בצל מקורמל וצרפתי בטעם בצל-שמנת .

 קריספי זיתים
קריספי זיתים

קריספי זיתים וקריספי פסטו מתאימים במיוחד לטבילה בגבינות, וזאת בזכות המרקם הקריספי והטעמים המיוחדים. בקריספי זיתים יש 15% זיתים שמעניקים טעם ייחודי למוצר – כשפותחים שקית אי אפשר להפסיק לאכול.

סדרת קריספי של אסם כוללת מגוון של חטיפי קרקר – כולם אפויים בתנור. בנוסף לשני הטעמים החדשים, הסדרה כוללת ארבעה טעמים פריכים וקריספיים במיוחד: קריספי בטעם שמנת בצל, קריספי מיני גריסיני, קריספי צ’יפס וקריספי תירס. סדרת חטיפי “קריספי” מהווה פתרון מושלם לנשנוש טעים בזמן צפייה בטלוויזיה או לאירוח ספונטני של משפחה וחברים שקפצו לבקר; כיף לאכול אותם ישר מהשקית והם גם טעימים במיוחד עם מטבלים וגבינות. כל שנותר הוא לבחור את הקריספי האהוב עלייך ולהתחיל להתמכר לטעם.

מתכון למטבל גבינה מהיר:

מרכיבים:

  • גביע גבינה לבנה או גבינת שמנת (אפשר להשתמש במה שמעדיפים)
  • שליש צרור עירית או 2 ראשים של בצל ירוק
  • לאוהבי השום: ניתן להוסיף שן שום כתושה
    קריספי פסטו
    קריספי פסטו

הוראות הכנה:

לקצוץ את העירית או הבצל הירוק לטבעות דקות, לערבב עם הגבינה (והשום הכתוש) ולהגיש.

מחיר מומלץ לצרכן: 10.5-12.5 ₪ (משקל 200/250 גרם) בהתאם למחיר ברשתות השיווק השונות

כשרות: בד”צ ירושלים העדה החרדית.

סדרת אפרופו, המותג הוותיק והמצליח של אסם, מתרחבת עם שני טעמים חדשים: אפרופו ספרדי בטעם בצל מקורמל, ואפרופו צרפתי בטעם שמנת-בצל. טעמים אלו מצטרפים לטעמי אפרופו הקיימים: אפרופו קלאסי, איטליאנו ואפרופו בטעם חמוץ-חריף.

אפרופו צרפתי
אפרופו צרפתי

שני טעמי האפרופו החדשים מהווים הרחבה משמעותית למגוון חטיפי האפרופו. מדובר בחטיף התירס האהוב, בו נשמר טעמו העדין של האפרופו הקלאסי יחד עם תחושת הפריכות, בשילוב טעמי הבצל המקורמל ושמנת-בצל.

את טעמי האפרופו החדשים ניתן להשיג ברשתות השיווק המובילות באריזת 50 גר’.

מחיר מומלץ לצרכן: 4.5-5 ₪.

כשרות: בד”צ העדה החרדית.

להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.

כתיבת תגובה