לרגל החזרה ללימודים הבאנו לפניכם מתכון לבולונז עוף לילדים כארוחת צהרים טעימה, מזינה והכל בסיר אחד !
מצרכים:
500 גרם עוף טחון
1 קופסה רסק עגבניות
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות (חתוכות דק)
1/2 חבילה ספגטי
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן גדול, קלוף
3 שיני שום, קלופות
1 גזר, קלוף
1 ו-1/2 כוסות מים רותחים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר חום
אופן הכנה:
- חותכים את הבצל, השום והגזר לקוביות קטנות.
- בסיר רחב ושטוח מחממים שמן ומטגנים את הבצל והגזר עד הזהבה.
- מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את העוף ומטגנים, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהעוף משנה את צבעו והופך למעין פירורים.
- מוסיפים מלח, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות דק ומים ומערבבים. מתבלים במלח וסוכר.
- שוברים פנימה את הפסטה, סוגרים את המכסה ומבשלים ביחד במשך 15 דקות או עד שהפסטה רכה.
בתאבון…
באדיבות מותג מאסטר שף.