בין המיצרים ב"מיט אנד ווין"

מסעדת מיט אנד ויין בהרצליה פיתוח משיקה תפריט חדש ונטול בשר של השף ניר רונן במיוחד לתקופת בין המצרים. 

מיט אנד ווין (צילום: איל קרן)
מיט אנד ווין (צילום: איל קרן)

התפריט החדש שיוגש בין התאריכים 27/7-4.8  יכלול מנות על טהרת הדגים והפסטות שיוכנו בעבודת יד במקום .

בין המנות הראשונות ניתן יהיה ליהנות מ: גרבלקס סלמון, סלט סביצ’ה וקבבוני סלמון.

העיקריות כוללות: דניס על הפלאנג’ה בתוספת פלחי תפוחי אדמה בקייג’ון, פילה סלמון על הפלאנג’ה בשילוב פירה גזר, פטריות יער וזוקיני מוקפץ עם טפנד זיתים ופילה מוסר על הפלאנג’ה בתוספת פטוצ’יני שחור עם זיתים, עגבניות שרי, שום קונפי, בזיליקום עם צ’מצ’ורי ועגבניות מיובשות.

מסעדת Meat And Wine טלפון 09-9567006

כתובת- שנקר 16 הרצלייה פיתוח

כתיבת תגובה