רשת חינאווי כובשת את נוף הגליל (נצרת) פתחה מתחם קולינרי הכולל חנות יין ומשקאות אלכוהוליים קצביית פרימיום, מעדנייה, חדר יישון בשרים, חדר יישון יינות, חדר סיגרים ועוד, ומסעדת בשרים משובחת 🙂 מילה של “אמא נגה”.
נגה, בואי לנוף הגליל 🙂 כך קיבלתי הזמנה לכאורה פשוטה, לרגע לא הבנתי היכן זה נוף הגליל? ופתאום… נפל האסימון נוף הגליל זו נצרת. אני מאד אוהבת את נצרת והחלטתי יאללה אני באה – אישרתי הגעה.
בשבילי נוף הגליל – נצרת זה סוג של חופשה בארץ. המרחק מהמרכז הוא כשעה שעה וחצי ומרגישים בחו”ל. ולשם מה התכנסנו? או מה החגיגה? רשת חינאווי Wine & More משיקה את מסעדת “פורטר האוס”, מסעדת בשרים יוקרתית, המשלבת בין סטייק האוס קלאסי למנות מהמטבח הים תיכוני, בניצוחו של השף המוביל דוד אלמקייס (לשעבר, דוד ויוסף).
מסעדת פורטר האוס בבעלות רשת חינאווי Wine & More, ממוקמת במתחם קולינרי ייחודי שהקימה הרשת בחודשים האחרונים, הכולל חנות יין ומשקאות אלכוהוליים, קצביית פרימיום, חדר יישון בשרים, חדר יישון יינות, חדר סיגרים, מבחר אדיר של גבינות, מעדנייה משובחת ועוד.
לפני שנכנסתי למסעדה נכנסתי למתחם הקולינרי הצמוד, תשמעו להתעלף 🙂 יש כאן ה-כל מכל, בכל מיני סוגים במנעד רחב של מחירים. יינות משובחים 🙂 בירות, מגוון של וויסקי, ערק, קוניאק מכל הסוגים ומכל המינים. אני בטוחה שכאן תמצאו כל מה שאתם צריכים. יש גם מבצעים מטורפים.
מצרפת לינק לסירטון ממליצה לכם להיכנס ולצפות מילה של “אמא נגה”. https://www.youtube.com/watch?v=a2y2XoBZfMI&t=54s
לאחר סיור במתחם נכנסתי למסעדה הצמודה למתחם. פורטר האוס, המסעדה כוללת 55 מקומות ישיבה ומעניקה חוויה קולינרית אחרת. הבשר מגיע היישר מהקצביה הצמודה לצלחת כך שטריותו מובטחת ובנוסף, מוגשים במסעדה בשרים שעברו יישון עד 120 יום, בשרי פרימיום וכן, ואגיו ברמה הגבוהה ביותר.
התפריט במסעדה, מבוסס על הבשר האיכותי של משפחת חינאווי, בשילוב טעמים מהמטבח הים תיכוני שיצר דוד אלמקייס, בתבונה רבה עם מנות מתוחכמות המשלבות בין חומרי גלם באופן ייחודי ומעניקים טוויסט בהכנת המנה וגם בפלייטינג.
התפריט נפתח בלחמים באפייה מקומית בליווי ממרחים וסלטים מקומיים ולאחריו ראשונות כמו: טרטר ואגיו (79 שקלים); פיקניה על גחלים ( 79 שקלים); מרגז וכרוב צלוי בפחם ( 68 שקלים); סיגר גבינות בשילוב קרפצ’ו בקר (64 שקלים).
בין המנות העיקריות מציע אלמקייס, פילה בקר בציר בקר ויין אדום בשילוב תפוחי אדמה (129 שקלים); המבורגר ואגיו ( 89 שקלים); נתחים מיוחדים על הגריל כמו T BONE טלה בשילוב תוספת ( 99 ₪), אנטריקוט ואגיו 300 גרם ( 210 ₪), אנטריקוט בלאק אנגוס 300 גרם (139 ₪). נתחים על העצם – פריים ריב, פורטר האוס, טומהוק ועוד.
השף דוד אלמקייס, מציין “היה לנו חשוב לייצר ולהעניק חוויה אחרת לאורחי המסעדה על כן, רוב התפריט מושתת על טעמים מוכרים, עם אינטרפטציה ופלייטינג שונים. קיומה של קצביית הפרימיום באותו המתחם ותחת אותה הבעלות, מאפשרת להגיש את הבשר הטרי והאיכותי ביותר וזה באמת משהו שאינו נפוץ מאוד במחוזותינו כך שזהו יתרון אדיר עבור חובבי הבשר. זה ללא ספק המקום הנכון לאכול בשר, בעיקר הודות לשילוב של בשרים ייחודיים”.
נכנסנו למסעדה, על השולחן היו מגוון של מנות פתיחה ביניהם : לחמי מחמצת – קרם חציל לבן, שמנת חמוצה, רסק עגבניות ושום קונפי.
צלחת חריפים – סחוג ירוק, פלפלים חריפים פרוסים, פלפל ירוק מטוגן ואריסה.
טחינה לבנה ושעועית לימה.
ולשולחן הוגשו כמה מנות ראשונות ביניהם :
סלט חסות- חסות פריכות, מלפפון סלרי ברוקולי, תמר מג’הול ויניגרט דבש לימון וגבינת בושה.
סיגר גבינות – גבינות, ארטישוק, סחוג ירוק, קרפצ’יו בקר ושמן כמהין.
טרטר ואגיו – איולי כמהין, שאלוט קצוץ פרמז’ן צנובר וצ’יפס.
תשמעו, מנות משובחות אחת אחת. הסלטים פריכים וטעימים הרוטב היה פשוט מעולה. הפיקניה הוגשה על סלט טאבולה שליקקנו את הידיים.
המנות היו כל כך טובות שתכלס, כאן כבר שבעתי 🙂
אבל, החגיגה המשיכה 🙂 הגיע לשולחן נתח מ-ט-ו-ר-ף של טומהוק 🙂 עם העצם פשוט להתעלף. הספיקה לי חתיכה אחת, נו… כמה אפשר לאכול.
והוגשה עוד פלטה של בשרים משובחים לשולחן.
וכמובן – קינוחים.
השף דויד אלמקייס הוסיף ואמר “חשוב להבין שזו המסעדה היחידה בארץ הצמודה לחנות יינות ומשקאות אלכוהוליים במתחם הקולינרי של רשת חינאווי Wine & More, כך שכל סועד יוכל לבחור את המשקה המדויק לו מתוך מבחר אינסופי של תמהיל מוצרים בחנות, שזו חדשה לכשעצמה”. אל תוותרו על יין מובחר מילה של “אמא נגה”.
הארוחה לוותה במגוון יינות של הרשת שהותאמו למנות ומגוון נרחב של קוקטיילים.
לסיכום – יאללה, בוא לנוף הגליל הכירו את המתחם הקולינרי של רשת חינאווי Wine & More התפנקו לכם בארוחה משובחת במסעדת ‘פורטר האוס’ ומבטיחה לכם שתרגישו כמו בחו”ל. ממליצה בחום 🙂 מילה של “אמא נגה”.
מסעדת “פורטר האוס”, שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל.
לרגל ההשקה 1+1 על האלכוהול המוגש במסעדה.
שעות פתיחת המסעדה בתקופת ההרצה: 18:00-23:30. שעות פתיחה בשגרה: 12:00-01:00.
טלפון להזמנות: 077-5003626.
ממליצה לכם לצפות בהשקת המסעדה – https://youtu.be/KximFS1h7T0
אודות רשת חינאווי Wine & More
רשת חינאווי wine & more , הנה רשת קמעונאית מובילה לשיווק והפצת יינות ומשקאות אלכוהוליים מהוותיקות והבולטות בארץ, בסניפיים אחדים מפעילה הרשת קצביות פרימיום ומעדניה איכותית. הרשת מונה כיום 10 סניפים המתמקדים בעיקר באזור המרכז והשרון: 2 סניפים בתל אביב, הרצליה, חולון, פתח תקווה, יפו, הוד השרון, אירפורט סיטי ובנוף הגליל-מתחם קולינרי יחיד מסוגו אשר הושק לאחרונה ומשלב מסחר ומסעדה.
הרשת הוותיקה הוקמה בשנות ה- 40 עוד לפני קום המדינה, על ידי קרים חינאווי, וכבר אז הצטיינה בהיצע ומגוון רחב של יינות ומשקאות אלכוהוליים איכותיים וכן,יבוא אישי של יינות עתיקים מהיקבים המובילים בעולם. חינאווי הפך לשם נרדף של אהבת היין המשובח, איכות חסרת פשרות ומקצוענות ברמה בינלאומית.
כיום, מנוהלת הרשת ביד רמה על ידי בניו של ג’ורג’ חינאווי, אשר קיבלו את המושכות לניהול עם תום לימודיהם הגבוהים באנגליה- אנדרי, ואסים ותאופיק חינאווי, הממשיכים בהצעדת המותג בעל השם העולמי ופיתוח בשווקים חדשים.
לפוסט הזה יש תגובה אחת
ואו מסעדה מהממת הלכתי עם כל המשפחה בזכותך תודה על ההמלצה מעריכה פנינה 3>