זיגל בר – גבעתיים מילה של “אמא נגה”

זיגל בר בגבעתיים מספק רגעים של אושר 🙂 תכלס, אין מה לרוץ לתל – אביב. ניתן להינות גם בגבעתיים. מילה של “אמא נגה”.

זיגל בר

הזיגל בר מוסד מוכר בגבעתיים, המושך צעירים ומבוגרים כאחד לא רק מגבעתיים והסביבה אלא מכל ערי המרכז, התבסס לא מכבר כמקום בילוי אולטימטיבי באזור. לאחרונה הוחלט על שינוי דרסטי במנות הקיימות וכן בשלל קוקטיילים מיוחדים שנרקחים במקום ערב ערב. באנו להינות 🙂

רח’ כורזין בגבעתיים שוכן במרחק נגיעה מציר אלוף שדה. בשעות היום, האיזור שוקק ואין חניה, וכשהשמש שוקעת, החנויות ובתי העסק נסגרים, המכוניות נעלמות, הסחורות כבר לא מורדות  במרכז כורזין בגבעתיים ,השולחנות והכסאות המוערמים באזור החניה בכורזין 5 גבעתיים, בשעות היום מורדים ובר הזיגל בר רוקם עור וגידים, בכל ערב מחדש.

הבעלים ומנהלי המקום רביב שמש, ג’ונה נאור ועומרי ברם , צעירים בני 26-28 גאים לצרף את אופיר חדד אל בין שורות הבר שהוא למעשה ביתם השני בו הם משקיעים את כל מרצם.

אופיר חדד, בן ה- 24  שקד על מנות שיתאימו במיוחד לאווירת הבר, אך עדיין שומרים על רמה גבוהה ומבוססים על חומרים טריים שנרכשים בכל יום ביומו.

בקיצור, הגענו לחגוג 🙂 כיאה לחגיגה הזמנו שתיה.

האחד פרוטי פלוט-פידג’,וודקה ליצי, מיץ לימון. השנייה ליצ’י הייז- גיין, ליצ’י, ראשן

תענוג גדול 🙂 לחיים 🙂

מחירי הקוקטייל בין 51 ש”ח – 58 ש”ח.

כרוב טבעוני

לשולחן הגיעו שלוש מנות מהתפריט החדש –

סטייק כרוב-טבעוני- סטייק כרוב צרוב בטאבון ,מוברש בשמן זית, טימין, שום כתוש, טחינה וסלסת עגבניות- 46 ש”ח.

מנה מצויינת. לאחרונה הכרוב מקבל מקום של כבוד במטבח. הכרוב היה עסיסי וטעים מאד ממש כמו סטייק בשר. מנה פשוט נהדרת 🙂 ומומלצת מאד מילה של “אמא נגה”.

פיצה שמנת כמהין

מנה נוספת – פיצה שמנת כמהין– פיצה בעבודת יד, רוטב שמנת כמהין, גבינת מוצרלה, פרמזן ובצל ירוק.

לשולחן הגיעה פיצה ביאנקה דקה בדיוק כמו שאני אוהבת 🙂 הבצק פשוט נפלא והתחתית אפוה כהלכה, עם רוטב שמנת עשיר ומוצרלה. את הכמהין, לא הרגשנו, אך הפיצה הייתה עשוייה כהלכה. שאפו !

לא יכולנו לסיימה אך היא טעימה מאד. מילה של “אמא נגה”.

מנה נוספת שהגיעה לשולחן

אסאדו באן

אסאדו באן– 2 יחידות באן, בשר אסאדו מפורק, איולי לימון כבוש, בצל סומק, מיקס עלים מוגש עם צ’יפס או עם סלט עלים.

האסאדו היה עשוי נפלא . הבשר היה רק ומפורק וטעים מאד 🙂 לחמניית הבאן, לעומת זאת הייתה מעט דחוסה. רוטב האיולי עם הלימון הכבוש היה נפלא והתאים לצ’יפס, שלא היה שמנוני פשוט ונפלא 🙂 אהבנו מאד.

מחירי המנות החדשות 44 ש” – 56 ש”ח.

לסיכום – זיגל בר סיפק לנו רגעים אינטימיים, נעימים מאד במרכז גבעתיים והבהיר לנו שבאמת, על מנת להינות אין צורך לרוץ לעיר הגדולה 🙂 זיגל בר שם את גבעתיים על המפה!

ממליצים בחום 🙂 מילה של “אמא נגה”.

חשוב לציין שהמקום מאוד אוהד בעלי חיים ואף יגיש בקרוב חטיפים לכלבים אשר יגיעו עם בעליהם, ללא תשלום

“כלבים הינם אורחים חשובים ומבורכים במקום” גורס  רביב שמש, הבעלים.

זיגל בר – רח’ כורזין 5 גבעתיים

שעות פתיחה : ימי ראשון עד רביעי החל מ-19:00 ועד 2:00, יום חמישי מ-19:00- 4:00, יום שישי מ-20:00 ועד 4:00, יום שבת  החל מ-19:00 ועד 2:00.

כתיבת תגובה