מסעדת ‘לה ביסטרו’ בחולון הממוקמת במתחם עזריאלי מציגה תפריט המתאים לכל המשפחה. באנו, אכלנו ונהננו מאד. מילה של “אמא נגה”.
ערב אחד התקבצנו כלתי והנכד (בן 3 חודשים) הבן שלי הצעיר, גבר כבן 15 ואני, סבתא טרייה והחלטנו לצאת לאכול. חיפשנו מסעדה, שאנחנו לא מכירים, עם חניה וקל להגיע. החלטנו על חולון. למה דווקא חולון? ראשית הכניסה לחולון דרך כביש 4, דהיינו גהה היא קצרה ומהירה ואת מתחם עזריאלי אנחנו לא מכירים. בקיצור, נכנסנו לאוטו ותוך 20 דקות התייצבנו במסעדה.
מסעדת לה ביסטרו ממוקמת במתחם עזריאלי בחולון. מתחם חדש, פועל בערך כ 3 שנים. מתחם עזריאלי בנוי מ 3 מגדלי משרדים רבי קומות, קומת הבילוי והפנאי היא הרחבה המשותפת לכל 3 המגדלים וממוקמת מעל לחניון. ברחבה כמות נכבדת של מסעדות ופאבים וכן מכון כושר גדול הממוקם באחד המגדלים.
מסעדת לה ביסטרו חולון LE BISTRO BAR פועלת 7 ימים בשבוע, החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד אחרון המבקרים.
התיישבנו ומיד נגש מלצר נחמד ובידו תפריטים. מעיון קל בתפריט הבנתי שהגענו למסעדה המתאימה לכל המשפחה. יש במקום מנות המתאימות לילדים, מבחר המבורגרים, מנות בשר, עוף פסטה בקיצור מקום שכל אחד מהמשפחה ימצא את מבוקשו.
לפתיחה הזמנו מנת לחם ומטבלים – הגיעה מנה של לחם מחמצת טרי וריחני עם 6 מטבלים פסטו, טחינה, זיתים מתובלים, קרם חצילים, שמן זית ובלסמי ומטבל מיונז מטובל (שלטעמי היה מיותר…).
כמו כן הזמנו כרובית בטחינה עם סלסת עגבניות. מנה פשוטה וטעימה. הכרובית טוגנה במקום וסלסת העגבניות והטחינה היה טעים מאד. אהבנו.
לעיקריות הזמנו סטייק אנטריקוט 300 גרם מלווה בצ’יפס, פילה סלמון אפוי מוגש ברוטב לימונענע, המבורגר קלאסי וכמובן כמו שיונתן אוהב עם גבינה ומלווה בצ’יפס.
המנות היו גדולות מוגשות אסתטי מאד וטעימות. הסטייק הגיע בדיוק במידת העשייה המבוקשת מדיום וול, הסלמון היה עסיסי והרוטב לא דביק לא סמיך. בדיוק במידה הנכונה וההמבורגר בדיוק כמו שיונתן אוהב.
נהננו מאד במסעדת לה ביסטרו, הפלייליסט היה לפי טעמינו כך יצא שהחוויה הייתה נעימה מאד.
למזלינו, וויתרנו על קינוח… וטוב שכך, פחות קלוריות 🙂
בעת שהוגש החשבון הגיע עוד תפריט חדש שהושק ובו קבב דגים ופירות ים. התאכזבנו שלא קיבלנו בזמן…
מה שאומר שנשוב ונפקוד את המקום. “מילה של “אמא נגה”.
LE BISTRO BAR רחוב הרוקמים 26, חולון.
לפרטים נוספים ולהזמנת מקומות: http://lebistro.rest.co.il/