מתכון – ארוחת נודלס בסיר אחד

החופש הגדול כאן 🙂 קבלו מתכון לארוחה טעימה ומזינה, מתכון קל ונפלא, שילדים ישמחו להכין ביחד עם ההורים  וגם ישמחו לאכול באהבה – ארוחת נודלס בסיר אחד שבה הנודלס מתבשלים ברוטב חלב קוקוס, מתובל בצ׳ילי וטריאקי, עם עוף וירקות פריכים.

מאסטר שף נודלס (צילום: אסף לוי)
מאסטר שף נודלס (צילום: אסף לוי)

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה נודלס חיטה להקפצה מאסטר שף
300 גרם חזה עוף פרוס לפיסות בגודל ביס
2 כפות רוטב סויה
1 פחית קרם קוקוס
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
2 כפות טריאקי
2 בצלים ירוקים פרוסים (בחלק הלבן משתמשים בהתחלה ואת הירוק שומרים לחוד, להגשה)
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס רצועות דקות של כרוב
1 כוס תירס
מאסטר שף מנת נודלס (צילום: נמרוד סונדרס)
מאסטר שף מנת נודלס (צילום: נמרוד סונדרס)

הכנה:

  1. משרים את פיסות העוף ברוטב סויה.
  2. בווק גדול (או סיר רחב ונמוך שוליים) מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס עם צ׳ילי וטריאקי.
  3. מוסיפים את הנודלס עם כוס מים רותחים, מערבבים יחד, מכסים ומבשלים 2 דקות עד שהנודלס מתרככות.
  4. מוסיפים ירקות ופיסות עוף, מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהאטריות רכות וצבעו של העוף מלבין.

מגישים עם בצל ירוק מעל, לצד צ׳ילי או טריאקי שכל אחד יכול.

כתיבת תגובה