החופש הגדול כאן 🙂 קבלו מתכון לארוחה טעימה ומזינה, מתכון קל ונפלא, שילדים ישמחו להכין ביחד עם ההורים וגם ישמחו לאכול באהבה – ארוחת נודלס בסיר אחד שבה הנודלס מתבשלים ברוטב חלב קוקוס, מתובל בצ׳ילי וטריאקי, עם עוף וירקות פריכים.
חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה נודלס חיטה להקפצה מאסטר שף
300 גרם חזה עוף פרוס לפיסות בגודל ביס
2 כפות רוטב סויה
1 פחית קרם קוקוס
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
2 כפות טריאקי
2 בצלים ירוקים פרוסים (בחלק הלבן משתמשים בהתחלה ואת הירוק שומרים לחוד, להגשה)
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס רצועות דקות של כרוב
1 כוס תירס
הכנה:
- משרים את פיסות העוף ברוטב סויה.
- בווק גדול (או סיר רחב ונמוך שוליים) מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס עם צ׳ילי וטריאקי.
- מוסיפים את הנודלס עם כוס מים רותחים, מערבבים יחד, מכסים ומבשלים 2 דקות עד שהנודלס מתרככות.
- מוסיפים ירקות ופיסות עוף, מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהאטריות רכות וצבעו של העוף מלבין.
מגישים עם בצל ירוק מעל, לצד צ׳ילי או טריאקי שכל אחד יכול.