מתכון – ארטיק פירות אדומים

הבאנו לפניכם מתכון לארטיקים ביתיים, טעימים להפליא, עם פירות מרעננים ומיץ תפוח וחמוציות טבעי מהסדרה האדומה של פרימור: ארטיק פירות אדומים. ארטיקים נפלאים, קלים להכנה, מרכיבים טבעיים בלבד, מתאימים לאירוח וקינוח ולהכנה עם הילדים במסגרת פעילות משפחתית משותפת וטעימה.

מתכון – ארטיק פירות אדומים – באדיבות הבלוגרית הילה וייס לפרימור

מצרכים (לכ- 6 יחידות):

הדמיה רוני ברוקס ופרסום יהושע

1 מיץ תפוח וחמוציות מהסדרה האדומה של “פרימור”

1/2 כוס פירות אדומים קפואים

1/2 כוס קוביות אננס קפוא

6 תבניות ארטיקים

 אופן ההכנה:

  1. בתוך תבניות ארטיקים מסדרים פירות קפואים: פירות אדומים קפואים – פירות יער, אוכמניות, פטל וכו’ וקוביות אננס קפוא.
  2. יוצקים מעל הפירות מיץ תפוח וחמוציות מהסדרה האדומה של פרימור ומכניסים להקפאה, למשך כשעתיים לפחות.
  3. מחלצים את הארטיקים מתוך התבניות ומגישים.
צילום הילה וייס

כתיבת תגובה