את המתכון הזה אתם בטוח תאהבו 🙂 אוהבים חומוס? אוהבים אבוקדו? אז למה לא לשלב אותם? מה מקבלים? גוואקחומוס 🙂 שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלו.
מתכון – חומוס עם אבוקדו / באדיבות חברת “חקלאי גרנות”
מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):
1 אבוקדו בשל מסוג “אבוקדו גרנות”
350 גרם חומוס מבושל (אפשר של יכון- מוכן לאכילה)
2 כפיות מיץ לימון
1/4 כפית פלפל חריף
1/4 כוס כוסברה
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה:
- משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט. (חומוס של יכין ניתן לדלג על השלב הזה)
- טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.
- מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.