מתכון – גוואקחומוס (חומוס עם אבוקדו)

את המתכון הזה אתם בטוח תאהבו 🙂 אוהבים חומוס? אוהבים אבוקדו? אז למה לא לשלב אותם? מה מקבלים? גוואקחומוס 🙂 שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלו.
מתכון – חומוס עם אבוקדו / באדיבות חברת “חקלאי גרנות”

אבוקדו גרנות (צילום:Depositphotos )
אבוקדו גרנות (צילום:Depositphotos )

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):
1 אבוקדו בשל מסוג “אבוקדו גרנות”
350 גרם חומוס מבושל (אפשר של יכון- מוכן לאכילה)
2 כפיות מיץ לימון
1/4 כפית פלפל חריף
1/4 כוס כוסברה
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה:
גוואקחומוס (צילום: הדס ניצן)
גוואקחומוס (צילום: הדס ניצן)

  1. משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט. (חומוס של יכין ניתן לדלג על השלב הזה)
  2. טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם  2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.
  3. מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.

 
 

כתיבת תגובה