מתכון – גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

כל כך חם, חם שם בחוץ… לכן, הבאנו לפניכם מתכון קייצי ומרענן במיוחד של גספצ’ו אבוקדו, מלפפון ונענע. המתכון קל הכנה, נפלא להגשה בארוחות חגיגיות ובבילוי מפנק באדיבות חברת “חקלאי גרנות”, המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג “אבוקדו גרנות”.

אבוקדו גרנות של חקלאי גרנות (צילום: מעין עופר)
אבוקדו גרנות של חקלאי גרנות (צילום: מעין עופר)

גספצ’ו אבוקדו מלפפון ונענע
מצרכים:
1 אבוקדו קלוף וללא גלעין
1/2 לימון סחוט למיץ
1 מלפפון קלוף
1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה
1 שום קטן
6 עלי נענע קצוצים
1/2 כוס מים קרים
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
גספאצו אבוקדו מלפפון ונענע של חקלאי גרנות (צילום: הדס ניצן)
גספאצו אבוקדו מלפפון ונענע של חקלאי גרנות (צילום: הדס ניצן)

  1. טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.
  2. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.
  3. מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.
  4. מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.

בתיאבון 🙂

כתיבת תגובה