מתכון – המבורגר עסיסי

המבורגר עסיסי הוא תמיד טוב בכל מזג אוויר ומתאים לארוחת צהריים וערב. קבלו מתכון קל, עשיר בטעמים, בשרני ועסיסי להמבורגר להכנה ביתית. 

המבורגר (צילום: אסף לוי)
המבורגר (צילום: אסף לוי)

מרכיבים ל-6 מנות:
650 גר’ צוואר טרי
350 גר’ שפונדרה  טרי
טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.
1 כף מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור דק
אופן ההכנה:
מערבבים  את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.
יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס”מ.
נותנים לקציצות “לנוח” במקרר לפחות שעתיים.
מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה הנכונה שתרצו.
מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם, כגון: גבינה צהובה אמנטל, גבינת צ’דר, בייקון, מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.
בתיאבון 🙂
המתכון באדיבות רשת טיב טעם.

כתיבת תגובה