המבורגר עסיסי הוא תמיד טוב בכל מזג אוויר ומתאים לארוחת צהריים וערב. קבלו מתכון קל, עשיר בטעמים, בשרני ועסיסי להמבורגר להכנה ביתית.
מרכיבים ל-6 מנות:
650 גר’ צוואר טרי
350 גר’ שפונדרה טרי
טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.
1 כף מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור דק
אופן ההכנה:
מערבבים את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.
יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס”מ.
נותנים לקציצות “לנוח” במקרר לפחות שעתיים.
מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה הנכונה שתרצו.
מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם, כגון: גבינה צהובה אמנטל, גבינת צ’דר, בייקון, מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.
בתיאבון 🙂
המתכון באדיבות רשת טיב טעם.
תגובות אחרונות
- שרית כץ על חגיגות ה- 70 לופל “מן”
- dorit על סרט – עולם מפריד בינינו
- דודו על חמוצים נהדרים – מילה של “אמא נגה”
- TBH על הכירו את "סוגרים הכל לדירה" מילה של אמא נגה
- ארז על תפוח אדמה משמין או לא?