מתכון – טוסט פניני קרקר דגנים

כל יום יש תוכניות בישול בטלוויזיה שממש גורמות לי לרייר… ומה הכי מלהיב אותי הניראות של המנה. לכן, הבאתי לפניכם הצעה של חברת כרמית מתכון לארוחה קלה של טוסט פניני – קרקר דגנים מפנק ועשיר בטעמים. כמה שזה יפה 🙂

טוסט פניני קרקר דגנים (צלם: אסף אמברם)
טוסט פניני קרקר דגנים (צלם: אסף אמברם)

חומרים:
חבילת פניני קרקר דגנים בטעם המועדף
100 גרם גבינה צהובה- פרוסות
100 גרם גבינת פקורינו- פרוסות
רבע כוס זיתי קלמטה\ זיתים מושחרים פרוסים דק
1 בצל סגול קטן
5 עגבניות שרי פרוסות דק
1 כפית זעתר
רבע כוס עלי בזיליקום\ אורגנו \ טימין טריים
ממרח פסטו
אופן ההכנה:
חותכים פרוסות גבינה לאורכן ברוחב קטן מעט מרוחב פניני קרקר דגנים, לאחר מכן חותכים בצל לרבעי פרוסות דקיקות. מסדרים את הפניני קרקרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים ממרח פסטו, מסדרים מעליו גבינה ומעל פרוסות של עגבנייה, בצל, זיתים.
אופים בחום של 180 מעלות כמה דקות עד שהגבינה נמסה- בערך 5-7  דקות, ומוציאים.
מומלץ להגיש עם עלים טריים מעל – טימין או בזיליקום. לצד ירקות צבעוניים חתוכים.
בתאבון

כתיבת תגובה