מתכון – טירמיסו פטל ללא גלוטן

לקראת חג השבועות דאגנו גם לרגישים לגלוטן למשו מתוק, טעים וקל להכנה. קבלן מתכון לטירמיסו פטל ללא גלוטן של המותג “שר”. אפילו הילדים יכולים להכין. תהנו 🙂 

טירמיסו ללא גלוטן
טירמיסו ללא גלוטן

החומרים הדרושים :
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar
300 גרם פטל
100 גרם סוכר
250 ג’ גבינת מסקרפונה
250 ג’ גבינת ריקוטה דלת שומן
200 ג’ שמנת מתוקה
1 מקלון וניל או שקית סוכר וניל
100 ג’ שבבי שוקולד
אופן ההכנה :
·        מניחים שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאירו מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסקו את
היתר והניחו על גבי עוגיות הספוג.
·        ערבבו את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל.
·        הקציפו את השמנת עד שהיא יציבה ולקפל אותה לתוך התערובת של הגבינות יחד עם 70 ג’ שוקולד קצוץ.
·        מזגו את הקרם על הפטל. קררו במשך 3 שעות או במשך הלילה.
·        קשטו עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה
חג שבועות שמח!