מתכון – לחם בננה מועשר בחלבון

קבלו מתכון בריאות של לחם בננה מועשר בחלבון שימלא את הבית בריחות אפייה משכרים ואת הלב בשמחה. מתאים כארוחה מזינה וטעימה וגם כקינוח בריא. באדיבות הרבלייף.

לחם בננה (צילום: אלעד ברנגה)

לחם בננה  (12 פרוסות)

  • תבנית אינגליש קייק רחבה

מרכיבים:

2 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין

2 בננות בשלות

2 ביצים L

80 מ”ל מים

75 מ”ל שמן זית

75 מ”ל סירופ מייפל

225 גרם קמח מלא

1 כפית אבקת סודה לשתייה

½ כפית קינמון

תוספות: שברי אגוזים מלך

טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים

אופן הכנה:

  1. בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב.
  2. להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.
  3. בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתיה, אבקת החלבון, אבקת הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד.
  4. לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב.
  5. להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.
  6. למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות.
  7. לצנן מעט ולאכול.

ערכים לפרוסה אחת:

קק”לחלבון, גרםפחמימה, גרםשומן, גרםסיבים, גרם
2492138.475.3

סרטון להכנת לחם בננה עם השפים והתזונאים הקליניים, אודי ברקן ואושר אילדמן,

כולל טיפים לאפייה קלה ומוצלחת: https://youtu.be/hqMMbjfjVmM

כתיבת תגובה