מתכון – נקניקיות בפיגמה

אוהבים נקניקיות? בחברת “עוף טוב” חושבים עליכם ומציעים מתכון מנחם, טעים וקל להכנה שינעים לכם את השהות בבית ויעשה שמח סביב שולחן האוכל הביתי.

עוף טוב - נקניקיות בפיג'מה (צילום -אמיר מנחם)
עוף טוב – נקניקיות בפיג’מה (צילום -אמיר מנחם)

מתכון ל- 20 יחידות:
המצרכים הדרושים:

  • 20 נקניקיות עוף
  • 1  חבילת בצק פילו, מופשרת
  • 1  ביצה
  • שומשום או קצח לציפוי

אופן ההכנה:

  1. מחממים את תנור מראש ל-180 מעלות.
  2. פורסים את הבצק וחותכים אותו לפסים ברוחב של 2 ס”מ.
  3. עוטפים כל נקניקיה בפס בצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מברישים את הנקניקיות העטופות בבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום או קצח.
  5. אופים בתנור במשך כ-25 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב יפה.

טיפ שמח: לקבלת נקניקיות בפיג’מה מגניבות במיוחד, לפני ההגשה קשטו את המאפים בנקודות קטשופ, מיונז וחרדל

כתיבת תגובה