הבאנו לפניכם מתכון קל אבל, עושה רושם פצצה 🙂 ולא רק היא גם טעימה להפליא וגם אלגנטית בצורה יוצאת דופן. מנת סלמון במעטפה – כשהמעטפה נפתחת, הארומה המשכרת משתחררת וממלאת את החדר … דג איכותי עם ירקות רעננים ותיבול מדויק.
סלמון במעטפה “פפיוט”( באדיבות יהונתן גלעדי, השף של חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם)

מצרכים:
מארז סלמון קפוא מנות זוגי ממותג “סנפיר” (פרוס למנות, תוצרת נורבגיה) –
20 יח’ פטריות שימאג’י
20 יח’ אפונה סינית או 4 יח’ ברוקומיני
50 גר חמאה
4 פרוסות לימון דקות
כוס יין לבן (שרדונה או גוורצ)
קורט מלח
הוראות הכנה:
לחלק את המצרכים לחצי
לשים פילה סלמון 1 על נייר אפייה ועליו חצי משאר המצרכים לפי סדר כתיבתם
ולחזור על הפעולה עם הפילה השני
לעטוף היטב בצורת סוכריה
להכניס לתנור שחומם מראש על טורבו 230 מעלות ל – 8 דקות
להוציא ולהמתין דקה לפני פתיחת ה”מעטפה”
בון אפטיט