מתכון – סלמון במעטפה (פפיוט)

הבאנו לפניכם מתכון קל אבל, עושה רושם פצצה 🙂 ולא רק היא גם טעימה להפליא וגם אלגנטית בצורה יוצאת דופן. מנת סלמון במעטפה – כשהמעטפה נפתחת, הארומה המשכרת משתחררת וממלאת את החדר …   דג איכותי עם ירקות רעננים ותיבול מדויק.

סלמון במעטפה “פפיוט”( באדיבות יהונתן גלעדי, השף של חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם)

צילום באדיבות יח”צ

מצרכים:

מארז סלמון קפוא מנות זוגי ממותג “סנפיר” (פרוס למנות, תוצרת נורבגיה) –

20 יח’ פטריות שימאג’י

20 יח’ אפונה סינית או 4 יח’ ברוקומיני

50 גר חמאה

4 פרוסות לימון דקות

כוס יין לבן (שרדונה או גוורצ)

קורט מלח

הוראות הכנה:

לחלק את המצרכים לחצי

לשים פילה סלמון 1 על נייר אפייה ועליו חצי משאר המצרכים לפי סדר כתיבתם

ולחזור על הפעולה עם הפילה השני

לעטוף היטב בצורת סוכריה

להכניס לתנור שחומם מראש על טורבו 230 מעלות ל – 8 דקות

להוציא ולהמתין דקה לפני פתיחת ה”מעטפה”

בון אפטיט

כתיבת תגובה