טבעוניים? דאגנו לכם והבאנו לפניכם שני מתכונים קלים להכנת עוגות גבינה טבעוניות משגעות. הגבינות של Violife מבית UPFIELD , החברה הגדולה בעולם לייצור מוצרים מהצומח.
עוגת קרם ופירות טבעונית
זמן הכנה: 30 דקות. זמן המתנה: לפנות 4 שעות
6-8 מנות
רכיבים
חומרי גלם לבסיס העוגה:
80 גרם מזולה לאפיה בטעם חמאה טבעונית
1 חבילת ביסקוויטים טבעונית (200 גרם)
1 כף סוכר לבן או 1.5 כף סוכר דמררה
קורט מלח
חומרי גלם להכנת המילוי:
400 גרם קרמית Violife
ציפורני קקאו
250 מ”ל קרם קוקוס או קרם פלורה לבישול והקצפה
1 קופסא מלית דובדבנים לאפיה
150 גרם סוכר דמררה
1 כפית גרידת לימון
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
הוראות הכנה
בסיס הבסיקוויטים:
להכנת בסיס הביסקוויט מערבבים את החומרים במיקסר בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית.
מניחים בתבנית משומנת בקוטר 24 ומהדקים עם גב הכף עד לאחידות.
להכנת המילוי
מערבבים יחד את כל החומרים במיקסר חשמלי. עשו זאת עד לקבלת קרם נאה.
מורחים את המילוי הקרמי על בסיס פירורי הביסקוויטים. מוסיפים כף של מלית דובדבנים ויוצרים מערבולות בעזרת כף קטנה.
מכניסים למקרר להתייצבות למשך הלילה או לפחות ל- 4 שעות.
פאי קרם פטל
זמן הכנה: 25 דקות והקפאה ללילה
8-10 מנות
רכיבים
לתחתית העוגה
200 גרם מחית תמרים
150 גרם שיבולת שועל
150 גרם סירופ מייפל
2 כפיות קינמון
2 כפיות אבקת קקאו
למילוי
1 חבילת Violife קרמית
1 מיכל קרם קוקוס מלא שומן שצונן בלילה
300 גרם מחית פטל או פירות יער או אוכמניות
תוספות :
פטל
תות שדה
עלי נענע
גרידת לימון
הוראות הכנה
מניחים את כל מרכיבי תחתית העוגה במעבד מזון ומערבבים בפולסים עד ליצירת תערובת המחית .
מעבירים את תערובת המחית לתבנית עגולה 20 ס”מ משומנת קלות. יש לשמור במקרר למשך 15 דקות. בינתיים מכינים את שכבת הקרם:
מקציפים את את החלק העליון של קרם הקוקוס במיקסר עם קרמית . Violife. לאחר הגעה למחית קרמית, מוסיפים את מחית הפטל.
כדי להרכיב את העוגה, יש לשפוך את הקרם המוקצף על תחתית העוגה הממתינה בקירור.
יש להכניס להקפאה ללילה.