מתכון – פיצה שוקולד ב- 3 צבעים

מי לא אוהב פיצה? שיקום! ועכשיו פיצת שוקולד ב – 3 צבעים? קבלו מתכון מפנק במיוחד וקל להכנה ביתית 🙂 כמה שזה טעים… מושחת!!! תהנו 🙂
המתכון באדיבות : עדי דב

פיצה שוקולד ב 3 צבעים (צילום: גלי איתן)
פיצה שוקולד ב 3 צבעים (צילום: גלי איתן)

לבצק:
500 גרם קמח
2 כפיות של שמרים יבשים
1 כפית סוכר
¾ כפית מלח
50 גר׳ חמאה מומסת
⅓ 1 כוס מים חמימים
לציפוי:
1 צנצנת שוקולד למריחה (כל שוקולד שאוהבים)
1 טבלת שוקולד לבן
1 טבלת שוקולד חלב
1 טבלת שוקולד מריר מעולה 60% מוצקי קקאו
שבבי קוקוס
1 בננה
חופן אגוזי לוז קצוצים
אופן הכנה:
בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח.
מוסיפים את החמאה המומסת וכמחצית מכמות המים ומתחילים ללוש עם וו לישה. תוך כדי לישה מוסיפים את המים עד שהבצק נפרד מדפנות המיקסר. לשים כ-10 דקות. הבצק צריך להיות רך וקל לעבודה.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעיגול (אפשר לחלק את הכמות לשתי פיצות בינוניות).
מעבירים לתבנית אפייה ומקפלים כלפי מעלה את השוליים של הבצק כדי למנוע את נזילת השוקולד.
מורחים על גבי הבצק את השוקולד למריחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות.
בזמן שהבצק בתנור, חותכים את טבלאות השוקולד לקוביות ואת פרוסות הבננה לעיגולים.
כאשר הבצק אפוי ושחום מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את השוקולד, את פרוסות הבננה, שבבי הקוקוס ואגוזי הלוז.
תתפנקו !