מתכון – פלפלים קלויים

קבלו מתכון טעים, שכדאי שיהייה בבית 🙂 פלפלים קלויים בשקית קוקי, קל ומהיר להכנה, ניתן לשלב בכריכים או להגיש כסלט.

פלפלים קלויים בשקית קוקי:

צילום: יח”צ

מצרכים:

3  פלפלים ( 2 גדולים/3 קטנים)

2 כפות שמן זית

עלי טימין מ 2-3 ענפים

2 כפות פטרוזיליה קצוצה 

מלח גס

1 כפית חומץ בלסמי

3 שיני שום, קצוצות או כתושות 

1 שקית קוקי

צילום סטודיו ענת ואנטולי

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות

מניחים מעל תבנית אפייה שקית קוקי (גודל L) ומכניסים פנימה את הפלפלים, 1 כף שמן זית.

סוגרים את השקית לפי ההוראות שעל גבי האריזה. 

קולים 30-35 דקות עד שהפלפלים מתרככים. מוצאים את השקית  מהתנור ומחכים לצינון. 

לאחר שהפלפלים מצטננים וניתן לגעת בהם, מוצאים מהשקית ומסירים מהם את הקליפה ואת הגרעינים.  

חותכים לרצועות ומתבלים באמצעות פיזור מלח גס, חומץ בלסמי, 1 כף שמן זית, שום, עלי הפטרוזיליה והטימין ומערבבים. 

בתיאבון  😊

המתכון באדיבות מותג קוקי משיק שקיות צלייה עם הסוגר החכם, שקיות הצלייה החדשות מעניקות מקסימום עסיסיות וטעם למנות, בישול אסתטי ונקי, וחסכון בכלים מלוכלכים.

כתיבת תגובה