מתכון – קציצות עוף עם אבוקדו

יש לי הרבה מתכונים לקציצות טעימות, אבל קציצות עוף עם אבוקדו זה חדש, מקורי, טעים ומעניין. מתכון קל להכנה המשלב אבוקדו במנה המתאימה כמנה עיקרית בארוחת צהריים, ערב ובאירוח משפחתי.

לימון פרסי
לימון פרסי

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):
1/2 קילו חזה עוף טחון
1/2 אבוקדו בשל מסוג “אבוקדו גרנות”
1/4 כוס קמח
1 בצל קצוץ דק
1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה
1 כף לימון פרסי (לבקש שיטחנו לכם)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
קציצות עוף עם אבוקדו (צילום: הדס ניצן)
קציצות עוף עם אבוקדו (צילום: הדס ניצן)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.
  2. מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.
  3. מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.
  4. מגלגלים לקציצות.
  5. מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.
  6. ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

המתכון באדיבות – חברת “אבוקדו גרנות”, המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות