מתכוננים לחנוכה? קבלו מתכון מיוחד 🙂 חברת “פסטה ריקו” מגישה לרגל חנוכה מתכון מקורי לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג’יאנו רג’יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השימוש במנה בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ופולנטה תירס משובח של “פסטה ריקו”. המנה טעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לשילוב כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.
רביולי מטוגן על מצע פולנטה
מצרכים (לכ- 2-3):
1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של פסטה ריקו (צילום אסף אמברם)
1 מיכל פולנטה תירס של פסטה ריקו (צילום: אסף אמברם)
1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג’יאנו רג’יאנו (100 גרם)
100 גרם עלי תרד טריים
100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון: שמן קנולה
להגשה: שמן זית וצ’ילי גרוס
אופן ההכנה:
- מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
- מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
- מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
- מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ’ילי גרוס ופיסטוקים.