מתכון – רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

 המתכון של רוסטביף סינטה עם רכז רימונים הוא כל כך פשוט וקל, וממש לא צריך חג בשבילו. הוא מתאים לכל ארוחה שבה אתם רוצים לפנק, לפנק ולפנק את האורחים… ואתכם 🙂

סינטה עם רכז רימונים (צילום: רונן מנגן)
סינטה עם רכז רימונים (צילום: רונן מנגן)

רכיבים:
1.5 ק”ג נתח סינטה
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
חצי כוס רכז רימונים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
1 כפית זרעי שומר
1 כף עלי טימין
אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל – 200 מעלות.
  2. מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.
  3. מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ – 40 דקות.
  4. מוציאים ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל – 10 דקות נוספות.
  5. מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום, הנתח מוכן ב – 55 מעלות מוציאים ומניחים ל – 20 דקות לפני הפריסה.
  6. פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.

מתכון: באדיבות סבינה ולדמן לרשת טיב טעם.

כתיבת תגובה