המתכון של רוסטביף סינטה עם רכז רימונים הוא כל כך פשוט וקל, וממש לא צריך חג בשבילו. הוא מתאים לכל ארוחה שבה אתם רוצים לפנק, לפנק ולפנק את האורחים… ואתכם 🙂
רכיבים:
1.5 ק”ג נתח סינטה
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
חצי כוס רכז רימונים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
1 כפית זרעי שומר
1 כף עלי טימין
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל – 200 מעלות.
- מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.
- מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ – 40 דקות.
- מוציאים ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל – 10 דקות נוספות.
- מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום, הנתח מוכן ב – 55 מעלות מוציאים ומניחים ל – 20 דקות לפני הפריסה.
- פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.
מתכון: באדיבות סבינה ולדמן לרשת טיב טעם.