רוח חדשה והתעוררות ממשיכים לשתף פעולה והפעם פותחים בהקרנת סרטים בערבי שבת בטאפאס בר פינצ’ו שבמתחם התחנה הראשונה. ההקרנה הראשונה במסגרת שיתוף הפעולה זה, תתקיים ביום שישי ה-07/02 בשעה 21:30. בנוסף לסרט, יציעו בפינצ’ו מבצעים מיוחדים על כל התפריט. הכניסה חופשית.

עופר ברקוביץ, סגן ראש העיר יו”ר תנועת התעוררות מסר כי לקראת הדיון הצפוי בסינמה סיטי בבג”ץ, התעוררות ממשיכה להראות שיש צורך אמיתי לציבור בירושלים במוסדות תרבות פתוחים בשבת. ברקוביץ’ סיפר כי שיתוף הפעולה עם רוח חדשה ומסעדת פינצ’ו הפתוחה בשבת, מייצר גם בילוי איכותי בשישי בערב, וגם אמירה ציבורית ברורה – בירושלים יש מקום לכולם, לכל תפיסות העולם, ולכל אורחות החיים
בחודש האחרון נפתח במתחם התחנה הראשונה בירושלים, Pincho טאפאס בר. Pincho פתוח מידי יום, בימים ראשון עד חמישי מ 18:00 עד לאחרון הלקוחות, ובשישי ושבת מ- 12:00 עד לאחרון הלקוחות. בימים אלו פינצ’ו משיק תפריט חדש ומנות ספיישלים שמשתנות כל יום, בין היתר בתפריט; נקניקיות מרגז עם פלפלים קלויים, עגבניות שרי ואורגנו, שרימפס שמנת, קרם אבוקדו וצ’פס ירושלמי, רצועות אנטריקוט וסלסת פלפלים פיקנטית, סביצ’ה דג ים עם פלחי הדרים, סלט אנדיב עם אפרסמון מקורמל ווינגרט הדרים ועוד הרבה מנות איכותיות, מפתיעות וטעימות.

Pincho מציג תפריט טאפאסים ייחודי, מגוון, איכותי וטעים, המותאם לקהל הירושלמי לכן מנות הטאפאס גדולות יותר מהמקור. בPincho שילוב טעמים מהמטבח הספרדי, עם השראות מגוונות מהמטבח האירופאי. כל המנות נעשות מחומרי הגלם טריים ואיכותיים, בנוסף במקום מבחר של יינות ספרדים ואיטלקיים, ועוד מגוון רחב של אלכוהול. Pincho הינו מקום ירושלמי עם אווירה של בר בברצלונה ותפריט עשיר.
ההשראה בבחירה השם למקום ‘פינצ’ו’, הגיעה מביקור של הבעלים בספרד, מולדת הטאפסים. פינצ’ו, הוא התשובה הבאסקית לטאפאס, אלו מהווים חטיף קטן שנהוג להגיש ולאכול ליד כוס יין או משקה אלכוהולי. בעוד שטאפאס מוגש בצלוחיות קטנות, הפינצ’וס הם כריכונים קטנים ופתוחים המספקים ביס קטן ועשיר בטעמים, שקיסם ארוך מחבר את מרכיביו, pinch בספרדית הוא שיפוד.
בימים ראשון- חמישי בין השעות 18:00-21:00 HAPPY TAPAS בהזמנת כל מנת טאפאס מהתפריט, מקבלים כוס בירה טובורג או קרלסברג מהחבית ב- 6 ₪ בלבד! ללא הגבלה.
Pincho– טאפאס בר מסעדה

כתובת:
מתחם התחנה הראשונה, דוד רמז 4
טלפון:
052-7800078 / 02-6223315
שעות פעילות:
ראשון עד חמישי: 18:00- אחרון הלקוחות, שישי, שבת: 12:00 עד אחרון הלקוחות
שבת: שעה אחרי צאת שבת עד 01:00
יש חנייה
גישה לנכים