בעמק יפה ופורח, בין שדות ירוקים הפרוסים מקצה לקצה וריח של חופש נישא באוויר, שוכנת לה מסעדת סושי בר, נודלס ומוקפצים קטנה ומקסימה “קאן קאי” שמה.
קאן קאי היא מסעדת סושי בר, נודלס ומוקפצים קטנה וקסומה השוכנת בקיבוץ עינת. המסעדה האינטימית של המסעדניות הדר כהן ומורן גב הפכה למוקד עלייה לרגל לתושבי האזור.
שווה להרחיק לקיבוץ עינת, זה רק נשמע רחוק, מזרחית לפ”ת על כביש 6 לפני מגדל צדק, מסביב ירוק ירוק ועוד ירוק, תחושה של חו”ל באמצע יום העבודה. ללא פקקים, ללא בעיות חניה. כן, יש קסם במקום והוא במרכז, במרחק נגיעה.
בטח אם אתם מטיילים באזור, כדי להינות מאווירה פסטורלית ובא לכם סושי טוב, שווה לקפוץ ל”קאן קיי”.
מה בתפריט?
מגוון סושי מדגי ים טריים החל מ -20 ש”ח.
רול סושי לבחירה ובירה אסיאתית במחיר של 35 ₪ בין הרולים: קפרי- סלמון, גמבה קלויה, חסה, טמגו, אבוקדו וטמפורה, יוליה- דג לבן בטמפורה, שיטקה, אבוקדו במעטפת סלמון – מטוגן, ווינר-ספיישל טונה, חציל קלוי, טמפורה חסה ואבוקדו, פטיש- סלמון, ספיישל טונה, טמגו, אבוקדו וטמפורה, קרייזי שף- סלמון בטמפורה, טמגו, חסה במעטפת בטטה צ‘יפס, ספייסי רד טונה- טונה אדומה חריפה מלפפון קמפיו, טמפורה במעטפת שומשום קלוי ועוד.
(צילום: פאר רוזנברג) (צילום: פאר רוזנברג)
5 מנות ספיישל מהמטבח האסיאתי של קאן קיי בניהן: סינטה קוקוס-נתחי סינטה מוקפצים עם קרם קוקום וקארי עם שבבי בוטנים בליווי אורז לבן , פיליפין נודלס-נודלס מוקפץ עם ירקות, עוף, פטריות, קארי וקרם קוקוס , קאי-צ’ילי נתחי אנטריקוט וחצילים ברוטב טריאקי מתקתק בליווי אורז לבן, קאי פאו- נודלס מוקפץ עם ירקות אנטריקוט טחון ובזיליקום, נודלס עוף. צינגטאו- בירה אסיאתית ב-10 ₪ על כל מנה אסיאתית.
פתאי ללא גלוטן מוקפץ עם ירקות – 40 ש”ח
עסקיות בימים א – ה בין השעות 11:00 – 18:00 החל מ- 42 ש”ח – 46 ש”ח.
המסעדה כשרה.
קאן –קאי
סניף קיבוץ עינת טל’ 03-9021833
סניף רמת גן ז’בוטינסקי 62 טל’ 03-5340300