לכבוד ראש השנה, עושים כבוד לתפוחים והבאנו לפניכם 4 משקאות קיץ מרעננים עם תפוחים, המבוססים על תרכיזי התפוחים הטבעיים של טעמי הגליל. תהנו 🙂
לכבוד ראש השנה ובהתאמה לימי הקיץ הלוהטים, ליאור רפאל, ברמן ב-Centro Café, מציע ארבעה מתכונים למשקאות צוננים על טהרת תרכיז התפוחים הטבעיים של טעמי הגליל שעשויים מתפוחי בראשית מפסגות גליל-גולן – בכל בקבוק תרכיז מכ- 5 ק”ג תפוחים, 100% תפוחים, ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל.
סיידר תפוחים צונן
המרכיבים לקנקן סיידר:
5 כוסות מים,
1 כוס תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל,
3-4 מקלות קינמון,
2-3 כוכבי אניס,
מעט פלפל אנגלי,
תפוח אחד
איך מכינים?
- מוזגים לקנקן את המים ותרכיז התפוחים ומערבבים היטב.
- חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקנקן.
- מוסיפים את התבלינים: קינמון, כוכבי אניס ופלפל אנגלי.
- ניתן להוסיף קרח או להעביר למקרר לשעה לפחות. מומלץ להגיש צונן.
שייק תפוח, ג’ינג’ר ותפוז
המרכיבים לכוס משקה אחת:
2 כפות תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל,
1/3 כוס מיץ תפוזים,
1/2 כוס קרח,
1 כפית ג’ינג’ר מגורד.
איך מכינים?
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים או תרכיז למתיקות לפי הטעם.
גרניטה תפוח-נענע
המרכיבים לכוס משקה אחת:
1/4 כוס (60 מ”ל) תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל,
חופן נענע,
1 כוס קרח,
מיץ מחצי לימון.
איך מכינים? טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומגישים. ניתן לקשט עם עלי נענע או פרוסות תפוח.
קוקטייל ‘אפל קייק’
המרכיבים ל-1 כוס קוקטייל:
2 כפות (30 מ”ל) תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל,
1/4 כוס (60 מ”ל) ג’ין,
1 1/2 (20 מ”ל) מיץ לימון,
1/2 כוס קרח
איך מכינים?
- מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב עם קרח.
- מסננים ומגישים בכוס קוקטייל לבחירתכם. ניתן לקשט עם מניפת תפוח ופרוסת לימון.