צו קיפול – מתנדבים למען משפחות המילואים

"צו קיפול" הוא מהלך ההתנדבות עבור משפחות המילואים. מתנדבים מכל הארץ יסייעו בטיפול בכביסה. שאפו לחברת סנו !

צו קיפול – מימין לשמאל רעות דר, רחל עזריה ושחר אטל (צלם: שחר אטל)

חברת סנו מובילה ומממנת את המיזם "צו קיפול" בשיתוף פעולה הדוק עם "העוגן למשפחות המילואים" שמנהלת את מערך המתנדבים והמשפחות הרבות. זו הפעם הרביעית שחברת סנו מובילה יוזמה חברתית ממושכת לטובת משפחות המילואים כשהפעם הסיוע יתמקד בכביסה ובקיפול לאלפי משפחות בחודשי הקיץ (יולי – ספטמבר 2026).

על פי סקר שנערך על ידי "העוגן למשפחות המילואים"  כ- 70% מתוך 150,000 משפחות מילואים מדווחים על צורך בסיוע כלכלי או משפחתי

בשנת 2026 צפויים לפחות 3 חודשי מילואים בשנה לכל משפחת מילואים, כ- 150,000 משפחות נכללות בהגדרה ולמעלה מ- 70% מהמשפחות מדווחות על בעיות בעבודה, קשיים כלכליים ואתגרים משפחתיים בהורות ובזוגיות.

בימים האחרונים יצא המיזם ב"קול קורא" להרשמה להתנדבות ולהצטרפות לפעילות לכל מי שרוצה לעשות משהו קטן וטוב עבור משפחות המילואים.
לדברי תמר לנדסברג, סמנכ"לית שיווק, חברת סנו: "המציאות הישראלית מחייבת אותנו לא לעמוד מנגד ולסייע למשפחות רבות אשר נאלצות לשאת בנטל המילואים עבור הביטחון של כולנו. סיוע בעולמות הכביסה מהווה עזרה אמיתית במטלות היום-יום ורגע של נחת למשפחות בהן אחד ההורים נעדר לתקופה ארוכה מהבית. יוזמת 'צו-קיפול' מחדדת את הערך המוסף של סנו, שמתגייסת בשנים האחרונות לעזור לאלפי משפחות וללוות ולתמוך באלפי מתנדבים כדי לסייע ככל שניתן למפונים בדרום ובצפון, לחיילים בודדים, לאזרחים ותיקים וכעת, שוב, לטובת משפחות המילואים".

לדברי רחל עזריה, מנכ"לית "העוגן למשפחות המילואים": אנו נותנים מעטפת הוליסטית לאלפי משפחות מילואים מזה כמעט 3 שנים. עבורן זה הרבה יותר מקיפול כביסה – זו שפיות בתוך כל האתגרים היומיים בעקבות המילואים וההיעדרות הממושכת. המתנדבות והמתנדבים שמגיעים לבתי המשפחות מייצרים קהילה תומכת ונותנים למשפחה תחושה שרואים אותם ושאכפת מהם . העוגן למשפחות המילואים תמשיך לדאוג ולתמוך במשפחות הנושאות בנטל ומחזיקות על גבן את הביטחון של כולנו".

לדברי נועה אוני, מנכ"לית GOODVERTISING  שיזמה ומנהלת את הפעילות: "מרגש להיווכח באלפי המתנדבים שנרשמו, בהם בנות ובני נוער שנרתמים לעזור בחופשת הקיץ שלהם, ולא פחות חשוב לראות את כוח שיש למותגים כמו "סנו" לעשות טוב יותר לחברה ולמדינה ולהרים פרויקט לוגיסטי בו כל אחד/ת יכולים לעשות משהו קטן וטוב, עבור משפחת מילואים ליד ביתם".

כתיבת תגובה