יקב ברקן ומסעדת פרנצ’סקה השיקו מיזם חדש בראשל”צ בר יין על חוף הים.
יקב ברקן, אחד היקבים הגדולים עם היקף מכירות של כ 11 מיליון בקבוקים לשנה, הקים יחד עם מסעדת פרנצ’סקה מסעדה איטלקית ידועה וותיקה השוכנת בטיילת חוף הים של ראשל”צ מתחם נחמד ובו כסאות גבוהים, שולחנות עגולים, ספות רביצה נוחות אוויר טוב נוף נפלא ויין מצוין. לצד תפריט היינות יצרו השפים דניס חסין ממסעדת פרנצ’סקה וקובי בן לולו ממסעדת הפפה, תפריט אוכל קליל המלווה את היינות.
הגענו בערב, לקראת שקיעה למקום. עכשיו בעקבות איום הטילים הטיילת לא מלאה. העיצוב של בר היין מקסים ומשתלב בנוף, הישיבה סביב שולחנות או בר רחב ידיים אשר כולם צופים אל הנופים הכחולים והחול הזהוב והמקסים של חופי ראשון לציון יוצרים חוויה של ניתוק וחופש מוחלט מחיי השגרה, מתחילים להשפיע ומיד מרגיעים.
אהבנו את היין הלבן עלמון אסמבלז’ 33 / 125 ₪, והאדום , אסמבלאז’ צפית 38/ 139 ₪.
עוד בתפריט היינות כוסות ובקבוקים – יקבי ברקן :
לבנים: ספיישל רזרב שרדונה 28/ 95 ₪, ספיישל רזרב סובניון בלאן 28 / 95 ₪, רזרב גוורצטרמינר 28/ 95 ₪, רזרב ריזלינג 26 /89 ₪.
אדומים: ספיישל רזרב קברנה 33/ 119 ₪, ספיישל רזרב מרלו 33/ 119 ₪, ספיישל רזרב פטיו ורדו 33/ 119 ₪, אסמבלאז’ איתן 38 / 139ש”ח, אלטיטיוד מרלו 711 43 /169 ₪, אלטיטיוד קברנה 720 43/ 169 ₪, סופרייר קברנה 58 / 230 ₪
קאווה: איבריקה ברוט 24/89 ₪, סמי בקו 24/89 ₪.
תפריט האוכל לצד היינות לטעמינו טעון למעט שיפור.
לחם ומטבלים – 12 ₪ , פלטת גבינות – 36 ₪ , פלטת נקניקים- 33 ₪,
קרפצ’יו פילה בקר – עלי רוקט, שמן זית, חומץ בלסמי ופרמז’ן– 38 ₪, נקניקיית ברט (עגל) – כרוב כבוש, סלט תפו”א בווארי, פיקלס וחרדל דיז’ון – 36 ₪ , ברוסקטה סביצ’ה מוסר ים – אבוקדו, סלסה עגבניות, טפנד זיתים – 28 ₪, ברוסקטה סרדינים כבושים – 28 ₪ , סלט ארטישוק – 38 ₪, סלט קפרזה – עלי חסה, גבינת מוצרלה באפלו, מבחר עגבניות בצל סגול ורוטב וינגרט בלסמי – 38 ₪ , סלט אנדיב – פרחי אנדיב, קרפצ’יו סלק, גבינת רוקפור, פקאן מסוכר ואגס שיכור – 38 ₪.
Barkan wine bar by Francheska ,
חוף ים ראשון לציון 17, טל’ 03-9414151/ שלוחה 2
שעות פתיחה: א’-ש’, 18:00- עד אחרון הלקוחות