VONG המסעדה הוויאטנמית הראשונה בת”א לא איכזבה אותנו אפילו לא פעם אחת. היא שומרת על תפריט, איכות וחוויה ויאטנמית אותנטית. ממליצה לכם להגיע 🙂 מילה של “אמא נגה”.
וממש עכשיו, מסעדת VONG הווייטנאמית האותנטית הראשונה בתל אביב ואחת מהמזוהות ביותר עם הקהל הגאה חוגגת את אירועי הגאווה כמיטב המסורת.
שף המסעדה, לירון ברנר, הרכיב תפריט גאווה צבעוני ומיוחד וביניהם מנות מדליקות כמו VERY HOT DOG – נקניקיית חזיר בלחמניה עם כבושים מסורתיים (גזר, צנון, קולורבי וג’ינג’ר) ברוטב HALONG BAY , צ’ילי טרי וכוסברה (48 ₪) וקינוח ה PINK BANH – לחמניית ענן מטוגנת בציפוי קינמון, חלב מרוכז מסוכר ומוגש עם גלידת קוקוס (39 ₪).
בנוסף הקוקטיילים יוצעו ב – 1+1 מתוך תפריט מגוון ועשיר שנבנה כולו סביב התבלינים והפירות הקסומים של המזרח הרחוק המצויים גם במנות המסעדה להשלמת החוויה השלמה.
תפריט הגאווה ב VONG יוגש מיום שלישי 05.06 ועד שלישי שלאחריו 12.06.
לרגל חגיגות הגאווה אנו מביאים לפניכם מתכון ל Very Hot Dog
רכיבים ל 4 מנות:
- 4 בגטים אישיים (חצויים ומרוקנים מעט מן התוכן)
- 4 נקניקיות גדולות ועבות חזיר/עוף מעושנות מטוגנות במחבת עם מעט שמן
- שבבי שלוט מטוגן – חופן קטן בכל בגט (להשיג במכולות האסייתיות)
- מיונז מתובל
- עלי כוסברה לעיטור
- כבושים מסורתיים: צנון אחד, גזר קלוף אחד, קולורבי קלוף אחד, חופן נבטים, צ’ילי רדום אחד ומעט ג’ינג’ר קלוף.
חותכים את כל הירקות לרצועות דקיקות (למעט הנבטים). משרים במים עם קרח במשך עשר דקות. מסננים ומניחים בקערה. מוסיפים את הג’ינג’ר והצ’ילי חתוכים גם הם לרצועות דקיקות. מוסיפים לסיר 200 מ”ל חומץ אורז, 2 כפיות מלח, 200 מ”ל מים, קורט גרגרי כוסברה ו3/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. אחרי הרתיחה מוזגים את הנוזל על הירקות דרך מסננת ומכסים את הקערה. אחרי 10 דקות מוסיפים את הנבטים ומכסים שוב.
VONG, שדרות רוטשילד 15, תל אביב.
שעות פתיחה: 12:00-24:00
טלפון: 03-6337171
ו… רוצים עוד לקרוא מהחוויות שלנו ב VONG ?
http://noga.myinspire.co.il/vong-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%98%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%9D/