חדש על המדף (27-2023)

מתוק לי מתוק לי 🙂 אחד הטעמים האהובים עלי 🙂 קבלו המלצה על שלושה מוצרים מתוקים שכדאי לכם להכיר. סדרת קינוחים מעולים בכוסות זכוכית של יורו מחלבות אירופה, חטיפי פרוטאין ללא חומרים משמרים וללא תוספת צבעי מאכל עם 10 גרם חלבון של נייצ'ר ואלי (לא חדש אך כדאי שתכירו שוב), תן-בו הקרמבו ללא גלוטן. מילה של "אמא נגה".

חדש על המדף (27-2023)

יורו מחלבות אירופה ממשיכה לחדש והפעם עם סדרת קינוחי פרימיום אישיים ומפנקים מאיטליה על בסיס קרם גבינת ריקוטה ומסקרפונה. סדרה החדשה כוללת 5 טעמים ומגיעה במנה אישית בכוס זכוכית.

ויליפוד. צילום סטודיו SAY

הסדרה החדשה כוללת 5 טעמים:

  • קרם ריקוטה עם מנגו ופירורי ביסקוויט
  • קרם ריקוטה שוקולד עם גנאש שוקולד ועוגיות
  • קרם ריקוטה שוקולד קרמל עם עוגיות
  • קרם ריקוטה שוקולד עם פירות יער ועוגיות
  • קרם מסקרפונה עם בישקוטים טבולים בקפה עם ציפוי קקאו

קיבלתי את מוצרי הסידרה לסקירה, אהבתי מאד את האריזות האישיות המגיעות בכוס זכוכית ומכסה פלסטיק. חילקתי למשפחה אהבו מאד ולצילום הקבוצתי של 'חדש על המדף' כבר לא נשארו 🙂 הקינוחים מאד טעימים, ללא טעמי לוואי וחייבת לציין את המחיר, שבהחלט שווה לכל כיס. אהבתי 🙂 ממליצה בחום מילה של "אמא נגה".

משקל כולל 85 גרם.

מחיר לצרכן כ –  9.90 ₪ ליחידה

להשיג ברשתות השיווק

צילום: נייצ'ר וואלי

חטיף הפרוטאין של נייצ'ר וואלי הוא לא חדש. למה מצאתי לנכון להזכיר אותם שוב? כי בארבעת השנים האחרונות אנחנו עדים לגידול משמעותי של כ-800% בקטגורית חטיפי החלבון, מ-10 מש"ח בשנת 2018, וכיום עומד על כ- 80מש"ח. טרנד החלבון גלש מעולמות הספורט והדיאטות ונכנס לאורח החיים היומיומי של אוכלוסייה רחבה בעלת רמת מודעות גבוהה לאורח חיים מאוזן.

חטיפי הפרוטאין של נייצ'ר וואלי מספקים את המענה המדויק לאורח חיים מאוזן – הם מכילים 10 גרם חלבון בחטיף, ללא גלוטן ובטעמים שוקולד, בוטנים וקרמל מלוח. ניתן וכדאי לאכול אותם לפני או אחרי פעילות ספורטיבית או כארוחת ביניים בעלת יתרון תזונתי.

מקורות החלבון העיקריים בחטיף הבוטנים, חלבון הסויה והשקדים, כל אלו מספקים חלבון שחשוב לגוף גם לאחר אימון גופני. כמות הסיבים בחטיף מהווה כ-25% מצריכת הסיבים היומית המומלצת ובכך מספקת את תחושת השובע לאורך זמן.

אצלי בבית יש קבוע את החטיפים והם נחטפים. הבן שלי מגיע ומחפש משהו מתוק קישר לוקח חטיף, כך גם כל אחד מבני המשפחה (למעט מהנכדים, הם עוד צעירים) וגם אני, מתה על בוטנים קרמל, מתעצלת להכין אוכל, מרשה לעצמי להענג על חטיף של נייצ'ר וואלי, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל 10 גרם חלבון מה עוד צריך? ממליצה בחום מילה של "אמא נגה".

מחיר מומלץ 24.90 ש"ח

חטיפים נמכרים במארזים של 4 חטיפים בודדים, 40 גרם לחטיף

ניתן להשיג ברשתות המזון והשיווק.

צילום סטודיו 360

זוכרים את התן-בו? הגרסה הדנית לקרמבו? ובכן, חברת "וילי פוד" המייבאת מוצרים היישר ממדינות המקור, מרחיבה את סדרת ממתק התן בו מדנמרק ומשיקה גרסה ללא גלוטן, לקהילת חולי הצליאק ולנמנעים מגלוטן. הביסקוויט בממתק עשוי תירס ותפו"א עם ציפוי בטעם שוקולד חלב.

קיבלתי לסקירה, נחשו מי חגג עליהם? כמובן, הנכדים 🙂 הקרם טעים אך את הביסקוויט, נטול הגלוטן רק אחד אהב. השאר השריאו ולא אכלו. אבל, היי, זה פתרון נפלא לכל הילדים הרגישים לגלוטן ולצליאקים יש אפשרות להינות מקרמבו נטול גלוטן לא שום מגבלה. מילה של "אמא נגה".

תן בו נטול גלוטן עשוי מביסקוויט מבצק תירס ותפו"א עם ציפוי בטעם שוקולד חלב ויוצע לצרכן במארז שמשקלו 300 גר', הכולל 12 יחידות.

מחיר: 28.90 ₪

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות טבע שונות.

מתענגים על תן-בו

כתיבת תגובה