מלון יהודה ירושלים – חופשה מושלמת

מלון יהודה בירושלים סיפק לנו חוויה נפלאה של חופשה שקטה, מושלמת 🙂 כולל ספא נפלא. מקום מושלם לזוגות, למשפחה או כל הרכב אחר 🙂 מילה של “אמא נגה”.

מלון יהודה (צילום איה בן עזרי)
לובי מלון יהודה

ירושלים שלי, מתאימה לי תמיד בכל יום כל השנה. הפעם, חגגנו יומולדת והחלטתי רק ירושלים, זה מה שהכי מתאים לי עכשיו. הייתי בסיור במלון יהודה לפני חודשיים והמקום הקסום פשוט קרץ לי ואמר… בואי 🙂 אז, הגעתי לחגוג יומולדת באווירה ירושלמית וקסומה.

מלון יהודה נבחר לרשימת המלונות המשפחתיים היוקרתים בעולם וגם זכה בתואר מלון הספא הטוב במזרח התיכון לשנת 2022 בתחרות הנחשבת בעולם של  World Luxury Hotel Awards™ וכמלון הנבחר של טריפ אדוויזר לשנת 2023 ו travelers choice– של טריפ אדוויזר לשנת 2024.

בסיור מאד אהבתי את הספא, החלטתי להזמין ספא זוגי לי ולבן זוגי כך שההזמנה הייתה צריכה להתבצע מראש. כמובן שהיזמנו גם את הג’קוזי הזוגי ווידאתו שהג’קוזי מתמלא במיוחד בשבילינו. למה? אין סיכוי שאני נכנסת לג’קוזי שאנשים אחרים שהו בו. חשוב מאד לוודא. וכן, כך נאמר לי שלפני כל שימוש הם מנקים את הג’קוזי וממלאים אותו מים. חגיגה 🙂

מלון יהודה, מלון מוקפד שכולו פסטורליה, ממוקם במורדות גבעת משואה, באמצע חורשה ירושלמית וירוקה, במבנה אבן יפהפה.

מוזמנים להיכנס לסיקור שבעיקבותיו החלטתי לחגוג את היומולדת במלון יהודה.

חשוב שתדעו שבמלון יהודה יש חניה פרטית סגורה לאורחים. חשוב מאד להתחלה טובה של חופשה. לא לכל מלון יש אפשרות חניה. אהבנו מאד.

הגענו לחדר, חדר גדול, מרווח, נקי ואסתטי מאד, עם פינת ישיבה, מרפסת ונוף… חלומי 🙂 בדיוק כמו בשיר “…אוויר הרים צלול כיין…”.

בחדר, מיטה זוגית גדולה, פינת ישיבה נחמדה מאד, פינת קפה, מיניבר, חדר אמבטיה עם טוש בדיוק כמו שאני אוהבת 🙂 ומרפסת עם הנוף המושלם של ירושלים 🙂

התארגנו וירדנו לספא.

ג’קוזי – מלון יהודה
מלון יהודה. מסאג’ זוגי

הספא במלון יהודה הפסטורלי נבנה ועוצב בסטנדרטים בינלאומיים ומציע חוויה ייחודית למטופלים הן באיכות הטיפולים והן בליווי הצמוד  של המטפלים המקצועיים.

הספא בשטח של כ-400 מ”ר כולל 4 חדרי טיפולים שונים, מתוכם  חדר זוגי עם ג’קוזי מפנק. בנוסף במתחם: סאונה רטובה וסאונה יבשה, ג’קוזי פרטי בהזמנה מראש, חדר כושר וכן בריכת שחייה (בעונה) חצי אולימפית הצופה אל נוף החורש הטבעי של המלון וחדר מנוחה בו מוגש כיבוד קל, כמו כן מלתחות ולוקרים. בין הטיפולים ניתן למנות טיפולי הזנה, פילינג ממריץ, טיפולים אנרגטיים שונים, מגוון רחב של עיסויים קלאסיים וטיפולים יחודיים למלון. הספא עוצב על ידי ירון שמואלי ומיכל שיש, מעצבים ישראלים צעירים שהפכו בשנתיים האחרונות לשם דבר בעולם העיצוב ואחראים על כמה פרויקטים מובילים בארץ. 

המתנו מעט וקיבלנו מפתחות ללוקרים ובהם, מגבת, חלוק, נעלי ספא ומתנה נחמדה קרם ידיים.

על המסאג’ הזוגי היו אמונות מלי ואנסטסיה. היה פשוט נפלא 🙂 שתיהן קשובות לגוף ומקצועיות בתחום המסאג’. היה פשוט מושלם.

לאחר המסאג’ הנפלא , מילאו עבורינו את הג’קוזי וטבלנו בג’קוזי גדול נעים מאד והרגענו את הגוף. ת-ע-נ-ו-ג !

ממליצה לכם בחום על יום פינוק זוגי בספא של המלון. סוג של בריחה קטנה מהשיגרה, יום של כייף וממלא אותנו באנרגיות 🙂 מילה של “אמא נגה”.

הכניסה למתחם ספא Y

מצרפת לכם את העיסקאות שמציע המלון עד תחילת מרץ –

מלון יהודה מציע בחורף ל GETAWAY קצר ומפנק לזוגות – לחופשות ספא ולינה רגועות ועד תחילת מרץ 2025 חבילות מיוחדות:

חבילה 1: שני טיפולי ספא של 50 דקות ובילוי במתחם הספא 740 ₪, כולל ארוחת בוקר זוגית 820 ₪, כולל סוויטת טיפולים זוגית וג׳קוזי פרטי 950 ₪

חבילה 2: שני טיפולים של 40 דקות ובילוי במתחם הספא 660 ₪, כולל ארוחת בוקר זוגית 750 ₪,

חבילת יומולדת: שני טיפולים של 50 דקות בסוויטת טיפולים זוגית, עוגת יום הולדת , מוצר טיפוח מתנה 950 ₪.

חבילת Anniversary – ארוחת בוקר זוגית, שני טיפולי ספא של 50 דקות בסוויטה זוגית, ג׳קוזי פרטי ובקבוק קאווה 1000 ₪.

חבילות לינה וספא: לינה בחדר בוטיק (בימים א-ה), ארוחת בוקר, שני טיפולים של 25/50 דקות- 990/1190 ₪

יום פינוק זוגי: (בימים א-ה), ארוחת בוקר, שני טיפולים של 50 דקות, בילוי במתחם הספא, חדר במלון למשך 4 שעות 1290 ₪.

ממליצה בחום להגיע 🙂 חוויה נהדרת מילה של “אמא נגה”.

מרפסת מהחדר – מלון יהודה

שעות פתיחה:  א’-ד’ שעות 0900-1800  יום ה’ 0900-2000  שישי 0900-1600

הספא פתוח לאורחי מלון ולאורחים חיצוניים ומונגש לבעלי מוגבלויות.

מחירי הטיפולים נעים בין 370 ₪ לטיפול קלאסי של 50 דקות ועד ל 540 ₪ בטיפולים מיוחדים יותר של 70 דק’

* ניתן לרכוש כרטיסיה של 10 טיפולים במחיר מיוחד.

* ישנן חבילות שונות ליום בספא וכן חבילות אירוח הכוללות לינה וספא. (כפי שפירטתי למעלה)

מחיר כניסה לספא ללא טיפול ביום חול: 190 ש”ח לאדם, ביום שישי 250 ש”ח.

למחרת, ירדנו לחדר האוכל. הגענו לקראת סוף הארוחה, העושר היה ניכר בכל מגש. המשיכו למלא את המגשים העמוסים בכל טוב של תוצרת טרייה .

מגשי ירקות, מגשי גבינות במגוון סוגים, פלטות של דגים כמו סלמון, טונה אדומה ועוד… מגוון לחמים טריים וקריספיים, מנות טבעוניות, מנות בריאות (פירות יבשים דגנים ועוד…) וכמובן אומלטים אישיים הנעשים במקום ועוד ועוד…

חגיגה לעיניים ולחייך מילה של “אמא נגה”.

לסיכום –

מלון יהודה ירושלים סיפק לנו חוויה מדהימה של יופי, אסתטיקה והמון המון שקט…. בעיר הנפלאה שחוברה לה יחדיו – ירושלים שלי 🙂

ממליצה לכם בחום להגיע! מילה של “אמא נגה”.

כדאי לכם לדעת –

בנוסף במלון מרכז עסקים, בר, מסעדה, מרכז כנסים ואירועים המכיל עד 450 איש ומאובזר בתאורה ובמערכות הגברה מתקדמות, 15 חדרי ישיבות, בית כנסת, חדר משחקים לילדים, פינות ישיבה קסומות, חצר גדולה ומטופחת, בריכה שחיים חיצונית ועוד ועוד…

לפרטים –

“Y ספא” מלון יהודה, רחוב קוליץ ירושלים. שעות פתיחה: ראשון-חמישי: 10:00-19:00 שישי ושבת 10:00-16:00

טלפון להזמנות: 02-6322906  מייל:  yspa@byh.co.il

לפרטים נוספים והזמנת חדרים –   02-6322777  ובאתר www.byh.co.il

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. זניה ועדיקו וורשבסקי

    יהודה הלוי נו זה מספרד נו ימי הביניים נוחבר של ז’ניה מהצופים רוצה להגיע כי המלון על שמו …. נשמע קסום ומפנק לבריאות ועד 120 בשמחות בבריאות ובפינוקים

כתיבת תגובה