מתכון – בראוניז עם קרם בייגלה מלוח

שילוב של מתוק ומלוח תמיד אהבתי 🙂 ומותג UNIQUE  מציע מתכון של בראוניז עם קרם בייגלה מלוח באדיבות הקונדיטורית עמית פרטוש – מיד הבאתי לפניכם J תהנו

(צילום:אנטולי_קריניצקי)

בראוניז בייגלה מלוח(30 – 35 חיתוכיות, בתבנית 20X30)

מרכיבים:

לבצק

150 גרם חמאה

3 ביצים גודל L

3/4 כוס סוכר

200 גרם שוקולד מריר

קרם בייגלה מלוח של UNIQUE

1/2 כוס קמח

1/2 כפית מלח

לקרם וניל

500 מ”ל שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות אבקת סוכר

** להגשה: בייגלה מלוח, שבור

(צילום:עמית_פרטוש)

אופן ההכנה:

בראוניז

  • להמיס שוקולד וחמאה בבאן מארי או במיקרוגל (בפולסים)
  • לטרוף פנימה את הסוכר
  • להוסיף ביצים, אחת אחת
  • להוסיף קמח ומלח
  • לערבב רק עד לאיחוד החומרים – ולהקפיד לא לערבב יותר מדי
  • להעביר את הבלילה לתבנית משומנת
  • לחמם מראש תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו
  • לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים
  • להוציא מהתנור ולצנן. להעביר למקרר או למקפיא
  • להוציא בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות
  • מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח

קרם וניל

  • להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה.להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל כל קובייה
  • לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל

כתיבת תגובה