שילוב של מתוק ומלוח תמיד אהבתי 🙂 ומותג UNIQUE מציע מתכון של בראוניז עם קרם בייגלה מלוח באדיבות הקונדיטורית עמית פרטוש – מיד הבאתי לפניכם J תהנו
בראוניז בייגלה מלוח – (30 – 35 חיתוכיות, בתבנית 20X30)
מרכיבים:
לבצק
150 גרם חמאה
3 ביצים גודל L
3/4 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
קרם בייגלה מלוח של UNIQUE
1/2 כוס קמח
1/2 כפית מלח
לקרם וניל
500 מ”ל שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות אבקת סוכר
** להגשה: בייגלה מלוח, שבור
אופן ההכנה:
בראוניז
- להמיס שוקולד וחמאה בבאן מארי או במיקרוגל (בפולסים)
- לטרוף פנימה את הסוכר
- להוסיף ביצים, אחת אחת
- להוסיף קמח ומלח
- לערבב רק עד לאיחוד החומרים – ולהקפיד לא לערבב יותר מדי
- להעביר את הבלילה לתבנית משומנת
- לחמם מראש תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו
- לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים
- להוציא מהתנור ולצנן. להעביר למקרר או למקפיא
- להוציא בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות
- מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח
קרם וניל
- להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה.להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל כל קובייה
- לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל