מתכון – גלידת אפרסקים ביתית

כל כל חם, חם שם בחוץ… מה עושים שיהיה קר בפנים? אוכלים גלידה כמובן 🙂 ומה עושים עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? מכינים איתם גלידה טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר גם להכין יחד עם הילדים. 

גלידת אפרסקים (צילום: Depositphotos)
גלידת אפרסקים (צילום: Depositphotos)

מצרכים:
2 כוסות אפרסקים חתוכים לקוביות
⅓ כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:

  1. ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
  2. תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
  3. העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
  4. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!

המתכון באדיבות : חברת “חקלאי גרנות”