קבלו מתכון של דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו מתכון קל להכנה יפיפה וחגיגי 🙂 נפלא כמנה זוגית מפנקת לאוהבים, שיחשבו שעבדתם קשה 🙂
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 דלעת ערמונים בינונית
1 אבוקדו בשל מסוג “אבוקדו גרנות”
צרור עלי פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 מלפפון
1 עגבנייה
1/4 כוס חמוציות
1/2 לימון סחוט למיץ
1 כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה:
- להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.
- חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות.
- מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
- חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
- מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות. מצננים.
- ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.
המתכון באדיבות “אבוקדו גרנות“.