מתכון – טופו מוקפץ בחמאת בוטנים על מצע של סלט

הבאנו לפניכם מתכון צמחוני קל ופשוט – סלט קריר של ירקות ירוקים מעליו טופו קראנצ’י בחמאת בוטנים המתאים לארוחה צמחונית בקלי קלות וגם לארוחה ללא בשר.

מצרכים:

לקוח מהאתר של משק ויילר

לטופו:

חצי חבילת טופו הבית של משק ויילר

2 כפות רוטב סויה

כף סילאן

2 כפיות חומץ בן יין

כף שטוחה של חמאת בוטנים

לסלט ירקות ירוקים :

ראש באק צ’וי

100 גרם שעועית ירוקה

ראש קטן של חסה פריכה

רוטב לסלט:

צילום : באדיבות משק ויילר

כף רוטב סויה

כף סילאן

כף חומץ בן יין

כפית שמן שומשום

כפית שמן קנולה

הכנה:

שוטפים היטב את הבאקצ’וי והחסה.

מכינים את השעועית לפי ההוראות שכתובות על האריזה שלה.

חותכים את הבאקצ’וי, והשעועית קורעים את החסה לרצועות ומערבבים.

מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הסלט.

חותכים את הטופו לפרוסות ומטגנים במחבת עם מעט שמן צמחי.

אחרי שהטופו משחים משני הצדדים, מוסיפים עליו את רוטב הסויה והסילאן.

מטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את החומץ והחמאת בוטנים.

מטגנים עד שהרוטב מצטמצם.

מניחים מעל מצע של סלט ירקות ירוקים.

המתכון באדיבות משק ויילר

כתיבת תגובה