מתכון – ירקות בגריל על שיפוד עם מרינדת עשבי תיבול

שיפודי ירקות בגריל מוסיפים צבע ובריאות למנגל החגיגי. קישואים מתובלים, פלפלים, פטריות שמפיניון ועגבניות הם תוספת יפה לכל מנגל. טבעונית וללא גלוטן.

באדיבות המותג הוסטס

צילום: יח”צ

מצרכים: חבילת שיפודי במבוק באורך 15 ס”מ ומיטב ירקות העונה בצבעוניות שונה.

שיפודי ירקות:

בחרו את הירקות האהובים עליכם, חתכו אותם לרצועות, פרוסות והשחילו אותם על שיפודי במבוק.

וחשבו על מגוון של צבעים שונים בירקות.

אפשרויות:  גמבה, גזר, פטריות, עגבניות שרי, קלחי תירס, פלפל ירוק, פלפל אדום, בצל סגול וכל ירק שזמין בעונה.

צילום: יח”צ

הברישו את הירקות במרינדה שהכנתם  מראש :

מרינדת עשבי תיבול: 3 שיני שום קצוצות, שמן זית, מלח , פלפל שחור, מעט לימון, ועשבי תיבול, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, מעט רוזמרין, עלי תימין.

מרינדה בסגנון אסייתי : 4 שיני שום קצוצות, כף של חרדל דיז’ון, מלח, פלפל, 3 כפות סויה, מעט לימון סחוט וחצי כפית חומץ תפוחים. 

מרינדה בסגנון מזרחי: 4 שיני שום, חצי כפית כורכום, חצי כפית פפריקה מתוקה או חריפה, מלח, פלפל, שמן זית .

הניחו את שיפודי הירקות על המנגל.

המתכונים באדיבות המותג “הוסטס”- להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובאתר היבואן.

כתיבת תגובה