הבאנו לפניכם קינוח טעים מאד וקל מאד להכנה מסקרפונה ושמנת מתוקה, עם קונפיטורת תות שדה, המתאים לארוחת החג באדיבות חברת “תומר”.
קינוח מסקרפונה ושמנת מתוקה, עם קונפיטורת תות שדה
באדיבות המתכונאית אריקה לוי – עבור “תומר”
מצרכים:
2 שמנת מתוקה 38%
2 גבינת מסקרפונה
קונפיטורה Fruitango תות שדה של “תומר”
מים רותחים
אופן ההכנה:
- להקציף מסקרפונה ושמנת מתוקה לקבלת קצף יציב. לשים בקעריות אישיות
- לערבב 12 – 18 כפות שטוחות של קונפיטורת תות שדה עם 24 – 40 כפות מים רותחים (תלוי במידת הסמיכות והמתיקות שרוצים). לצנן
- לערבל בעדינות עם הקרם. לצקת לקעריות
- להניח מעל את הקצפת שנותרה. לשמור במקרר עד להגשה