ניוקי בתיבול תערובת פלפל לימון הוא מתכון הכי פשוט וטעים וניתן להכין עם הילדים, ובימים כאלה חמים מחפשים להכין ארוחה, קלה וטעימה אז… קבלו באהבה 🙂
מצרכים:
2 אריזות של ניוקי (קפוא, טרי או באריזת ואקום), מוכן עפ”י ההוראות
1 בצל פרוס ו/או 8 יחידות בצל ירוק (חלק לבן בלבד) – חתוך לחצי ופרוס לאורך
4 -5 כפות שמן זית כתית
1 כף שטוחה תבלין פלפל לימון של נפטון
1/2 כוס אגוזי מלך, קלויים במחבת
כמה עלי בזיליקום, חתוכים לאורך
אופן ההכנה:
- לטגן את הבצל לשקיפות בלבד
- כשהניוקיס עדיין חמים, לערבב עם הבצל והשמן בו טוגן. להוסיף את תערובת הפלפל-לימון ולערבב בעדינות
- לשים בקערת הגשה מתאימה, ולפזר מעל אגוזי מלך ובזיליקום
** בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש גם עם גבינת פרמז’ן מגוררת.
המתכון באדיבות חברת נפטון.