מתכון – ניוקי בתיבול תערובת פלפל לימון

ניוקי בתיבול תערובת פלפל לימון הוא מתכון הכי פשוט וטעים וניתן להכין עם הילדים, ובימים כאלה חמים מחפשים להכין ארוחה, קלה וטעימה אז… קבלו באהבה 🙂

נפטון - תערובת תיבול פלפל לימון (צילום: אייל קרן)
נפטון – תערובת תיבול פלפל לימון (צילום: אייל קרן)

מצרכים:
2 אריזות של ניוקי (קפוא, טרי או באריזת ואקום), מוכן עפ”י ההוראות
1 בצל פרוס ו/או 8 יחידות בצל ירוק (חלק לבן בלבד) – חתוך לחצי ופרוס לאורך
4 -5 כפות שמן זית כתית
1 כף שטוחה תבלין פלפל לימון של נפטון
1/2 כוס אגוזי מלך, קלויים במחבת
כמה עלי בזיליקום, חתוכים לאורך
ניוקי בתיבול פלפל לימון (צילום: pexels )
ניוקי בתיבול פלפל לימון (צילום: pexels )

אופן ההכנה:

  • לטגן את הבצל לשקיפות בלבד
  • כשהניוקיס עדיין חמים, לערבב עם הבצל והשמן בו טוגן. להוסיף את תערובת הפלפל-לימון ולערבב בעדינות
  • לשים בקערת הגשה מתאימה, ולפזר מעל אגוזי מלך ובזיליקום

** בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש גם עם גבינת פרמז’ן מגוררת.
המתכון באדיבות חברת נפטון.