מתכון – עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים ואגוזים 

 הבאנו לפניכם מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי, ממש כמו בבייקרי, המשלבות פירות יבשים ואגוזים. עוגיות נפלאות פריכות טעימות וקלות מאד להכנה לא רק לט”ו בשבט מתאימות לכל השנה.

צילום: שני קלבו

עוגיות ביסקוטי – באדיבות רן בן דוד,  הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה. 

מצרכים:

כוס סוכר

2 כוסות קמח

חצי כפית אבקת אפיה

קורט מלח

גרירת תפוז ולימון

2 ביצים גדולות

100 חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גר’ חמוציות

50 גר’ משמשים

50 גר’ שקדים שלמים

50 גר’ אגוזי מלך

50 גר’ פפאיה

צילום: שני כהן

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.

מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.

בתאבון !

כתיבת תגובה