הבאנו לפניכם מתכון לפבלובה תותים וקצפת. למה? כי כל כך קל להכין אותה, שאפילו מי שלא יודעת לאפות – כמוני … בטוח תצליח להכין 🙂 המתכון באדיבות חברת BEKO
רכיבים:
- 3 חלבונים
- קורט מלח
- 150 גרם סוכר
- 150 גרם קמח
- רבע כפית צבע מאכל אדום
- גביע ריבת תותים
- מיכל קצפת מוכנה
- חבילת תותים טריים
אופן ההכנה:
- בקערה נקציף את החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
- נוסיף את הסוכר בהדרגתיות ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף אחיד.
- נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף.
- נוסיף את צבע המאכל האדום ובתנועת קיפול נערבב עד לקבלת תערובת אחידה וורודה.
- בתבנית מרופדת נייר אפייה, בעזרת קערה קטנה נצייר 2 עיגולים שווים בגודלם עם עיפרון.
- בעזרת שקית זילוף נזלף על העיגולים שציירנו ובתוכם.
- נכניס לתנור על 110 מעלות ל-10 דקות אפיה.
- נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים, נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני מעל.
- נפזר קצפת ותותים ונגיש.