מתכון – פבלובה תותים וקצפת

הבאנו לפניכם מתכון לפבלובה תותים וקצפת. למה? כי כל כך קל להכין אותה, שאפילו מי שלא יודעת לאפות – כמוני … בטוח תצליח להכין 🙂 המתכון באדיבות חברת BEKO

צילום: יחצ Beko

רכיבים:

  • 3 חלבונים
  • קורט מלח
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם קמח
  • רבע כפית צבע מאכל אדום
  • גביע ריבת תותים
  • מיכל קצפת מוכנה
  • חבילת תותים טריים

אופן ההכנה:

  1. בקערה נקציף את החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
  2. נוסיף את הסוכר בהדרגתיות ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף אחיד.
  3. נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף.
  4. נוסיף את צבע המאכל האדום ובתנועת קיפול נערבב עד לקבלת תערובת אחידה וורודה.
  5. בתבנית מרופדת נייר אפייה, בעזרת קערה קטנה נצייר 2 עיגולים שווים בגודלם עם עיפרון.
  6. בעזרת שקית זילוף נזלף על העיגולים שציירנו ובתוכם.
  7. נכניס לתנור על 110 מעלות ל-10 דקות אפיה.
  8. נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים, נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני מעל.
  9. נפזר קצפת ותותים ונגיש.

כתיבת תגובה