מתכון – פלאפל אבוקדו

לכבוד יום הפלאפל הבינלאומי, החל מידי שנה ב-12 ביוני, קבלו מתכון לפלאפל מקורי וטעים: פלאפל אבוקדו! שילוב טעמים מפתיע המעניק למנה הישראלית הפופולארית חידוש מרענן ומשלב בה את הפרי האהוב ביותר בישראל – אבוקדו.

אבוקדו גרנות (צילום:Depositphotos )
אבוקדו גרנות (צילום:Depositphotos )

פלאפל אבוקדו – באדיבות חקלאי גרנות
מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):
2 אבוקדו קלוף וללא גלעין מסוג “אבוקדו גרנות”
300 גרם חומוס מושרה
150 גרם חומוס מושרה ומבושל חצי שעה
2 שיני שום
מלח ופלפל- לפי הטעם
1/4 פלפל חריף ירוק
1 כף קמח
שמן טיגון
פלאפל אבוקדו (צילום: הדס ניצן)
פלאפל אבוקדו (צילום: הדס ניצן)

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון עם סכין מתכת מעבדים בפולסים את כל הרכיבים חוץ מהקמח עד קבלת מסה פירורית ואחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.
  2. יוצרים מהמסה כדורים ומטגנים בסיר עם שמן חם.
  3. ניתן להגיש בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל.

המתכון באדיבות חקלאי גרנות

כתיבת תגובה