מתכון – פשטידה טבעונית דלת קלוריות, ללא גלוטן

הבאנו לפניכם מתכון להכנת פשטידה טבעונית דלת קלוריות, ללא גלוטן. פשטידה  קלה להכנה, טעימה, יפה להגשה, ובזכות שימוש בתבניות אפייה אקולוגיות של המותג  If You Care  גם שומר על איכות הסביבה. תבנית האפייה היא טבעית וללא מלבינים, לכן בריאה יותר במגע עם האוכל.

מתכון לפשטידה טבעונית דלת קלוריות ללא גלוטן: באדיבות יעל אדלר

צילום: יעל אלעד

רטובים:

2 חבילות טופו משי 

2 כפות טחינה גולמית

כף חומץ תפוחים

יבשים:

כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)

2כפיות אבקת אפיה

חצי כפית מלח ורוד

חצי כפית שום יבש

כפית כורכום

תוספות:

גרעיני תירס בשימורים ללא סוכר 123 גרם

כוס ברוקולי מבושל

לפזר מעל הכל קמח שקדים 

הכנה:

צילום: יעל אלעד

לחמם תנור ל 180 על מצב טורבו 

בקערה לערבב את כל היבשים בעזרת מטרפה

להוסיף רטובים ואת גרעיני התירס אחרי סינון ולערבב

בעזרת לקקן לשטח את התערובת לתבנית אפיה אקולוגית של if you care

לנעוץ את פרחי הברוקולי אם יש צורך לשטח שוב את התערובת עם לקקן

לפזר מעל קמח שקדים

לאפות למשך 30 דק׳ במידה ועדיין נראה לא יציב להוסיף 15 דקות אפיה על גריל עליון ותחתון

הפשטידה מתייצבת עוד אחרי הקירור.

בתיאבון

כתיבת תגובה