קבלו מתכון של השף שחר לוי, קבב חם וטעים עם טוויסט 🙂 במקום שיפוד או מקל קינמון – מקל גריסיני. קל להכנה וכיף להכנה. הילדים נהנים ללוש את הבשר ולהכין את קציצת הבשר.
מצרכים
600 גרם בשר צוואר טחון
200 גרם שומן כבש טחון
4 שיני שום, קלופות
פלפל צ’ילי אחד
בצל סגול אחד
עגבנייה
צרור כוסברה
כף כמון, טחון
מקלות גריסיני
אופן ההכנה
קוצצים את השום, הבצל והכוסברה ומערבבים אותם עם הבשר הטחון ושומן הכבש.
מוסיפים לתערובת פלפל צ’ילי קצוץ, סוחטים את העגבנייה ולשים לתערובת אחידה.
מעצבים קבבים קטנים על קצה מקלות הגריסיני.
מחממים מחבת פסים מרוססת במעט שמן וצולים את הקבב כ-3 דקות עד לרמת העשייה הרצויה.
המתכון באדיבות מאיר בייגל.