מתכון – רביולי גבינות

לרגל הקיץ והחופש הגדול קבלו מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. מנה קלאסית, קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה 🙂

רביולי במילוי גבינות פסטה ריקו (צילום: אסף אמברם)
רביולי במילוי גבינות פסטה ריקו (צילום: אסף אמברם)

רביולי גבינות – באדיבות פסטה ריקו
מצרכים (לכ-4 מנות)
1 חבילת רביולי גבינות של “פסטה ריקו” 100% קמח דורום
כף חמאה
כף שמן זית
1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים:
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות
רביולי במילוי גבינות פסטה ריקו (צילום: אסף אמברם)
רביולי במילוי גבינות פסטה ריקו (צילום: אסף אמברם)

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
  2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.
  3. להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.
  1. רביולי גבינות איכותי מבית “פסטה ריקו”, עשוי מ-100% קמח דורום וגבינות איכותיות: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו

כתיבת תגובה