כמה קל ככה פשוט וטעים. קבלו הצעה לארוחת ערב כייפית המתאימה לככככולם 🙂 מי אוהב פיצה? שירים את היד 🙂 “נפטון” מציעה מתכון קל וטעים לשבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה
חומרים:
1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)
1 בקבוק רוטב לפיצה של “נפטון”
2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת
ביצה טרופה
שומשום
שמן זית כתית
אופן הכנה
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
- להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
- לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
- להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס”מ
- להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.
- לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה
** לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך
** גיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה
בתיאבון